Home > F5
Sat 25 Sep 02:37 Leeftijd: 287 days

ONR F5 - Zuidhorn F6, 25 september 2010

Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd voor F5 op het programma. Vorige week werd de allereerste wedstrijd gespeeld tegen Nieuw-Roden F3 en deze werd overtuigend gewonnen met 1-8. Daarbij moet gezegd worden dat Dobbe alle 8 doelpunten heeft gescoord!

Maar goed, zaterdag wachtte er een nieuwe tegenstander namelijk Zuidhorn F6. Omdat Duncan op de versierde wagen mocht zitten, hadden we versterking gekregen van Niels uit F4!

Dobbe stond de eerste helft op het doel en kreeg het meteen erg druk, binnen een minuut stond Zuidhorn voor met 0-1! De jongens van ONR begonnen goed te voetballen en te verdedigen en in de rust stond het 0-2.

Na de limonade gingen onze jongens vol goede moed het veld weer op, de tweede helft stond Stijn op het doel. Het was duidelijk dat het team van Zuidhorn al een jaar voetbalde en uiteindelijk was de eindstand 0-5. Prima gespeeld jongens!!

Volgende week gaan we gewoon weer verder!

Bestanden: P9250154.JPG