Pelikanen A1 - ONR A1 2 - 2

Sat 25 Sep, 05:37

ONR A1 pakt verdient punt bij de koploper.

Rolf wist de spits van de Pelikanen uit de wedstrijd te spelen.

In de vierde wedstrijd van de competitie mochten onze jongens uit tegen de Pelikanen. Deze tegenstanders was nog zonder puntverlies en stond met 9 punten uit drie wedstrijden aan de kop van de competitie. Een zware wedstrijd.

Voor de wedstrijd werden nog wat punten doorgenomen uit de voorgaande wedstrijd. Na de warming-up stonden we fris aan de aftrap. De Pelikanen mochten aftrappen. Direct van af dat de bal ging rollen werd de bedoeling van de Pelikanen duidelijk. De bal ging gelijk naar voren en zo ontstond direct de eerste kans. Dit was nog niet alles. In de eerste vier minuten wist de tegenstander drie kansen te creëeren. Gelukkig voor ONR wisten ze het net niet te vinden. Hierna wist ONR uit te breken. Deze eerste mogelijkheid leverde het eerste doelpunt van de wedstrijd op. Anko schoot de bal, van zo'n meter of 20, netjes het doel in, 0-1. Vanaf dit moment werd de wedstrijd een echte wedstrijd. Het spel golfde op en neer. Een afstandsschot van de Pelikanen wist Marten over het doel te tikken. In de 13e minuut wisten de Pelikanen wel het net te vinden. Een zwabberbal, vanaf de zijkant, ging het doel in, 1-1. Het spel bleef op en neer gaan. Met aan beide kanten wat kansen. Deze werden gestopt door de keeper of gingen over of naast. Met de rust was het dan ook 1-1.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste helft. De Pelikanen gingen gelijk weer op zoek naar ons doel. De eerste tien minuten was het eenrichtingsverkeer naar het ONR doel. Toch was het weer een uitbraak van ONR dat het eerste doelpunt van de tweede helft opleverde. Mitchell ging alleen op de keeper af en wist koelbloedig het net te vinden, 1-2. Hierna kwam ONR weer wat beter op gang. Een schot van Thom ging over en het afstandsschot van Camiel ging net naast. De Pelikanen bleven strijden. Een uitbraak van hun kant leverde de 2-2 op. Ook nu bleef het spel op en neer golven. Met aan beide kansen mogelijkheden om de voorsprong te pakken. Beide ploegen wisten niet meer te scoren zodat deze wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Dit was dan ook een terechte uitslag. Er is van beide kanten goed gevoetbald en gestreden.

Opstelling: Marten, Jasper (Tom B), Jelmer, Rolf, Tom V, Thom, Anko (Leon), Camiel (Tom v L), Gert Jan, Mitchell, Matthijs