Glimmen A1 - ONR A1

Sat 19 Mar, 12:33

ONR A1 verliest van zichzelf.

Het publiek dat een mistige wedstrijd zag.

De ochtend begon behoorlijk mistig. Ondanks dat aan het begin van de wedstrijd de mist weggetrokken was en de zon zich regelmatig liet zien,bleef ONR A1 behoorlijk mistig deze wedstrijd. De passes kwamen niet goed aan. Ballen niet goed onder controle gebracht. Geen goed zicht op elkaar, etc. In de 10eminuut maakte Glimmen gebruik van een mistig moment in onze verdediging. Drie aanvallers en vijf verdedigers en Glimmen wist de 1-0 op het scorebord te zetten. ONR probeerde het wel,maar bleef steken in goede bedoelingen. Het schot ging naast, over of werd geblokt door een verdediger. Zo’n 5 minuten voor derust moest Tom V, met een blessure, het veld verlaten. Tom B nam zijn plaats in. Vlak voor rust wist Glimmen de 2-0 op het scorebord te zetten. De buitenspelval werd niet goed gehanteerd. Hierdoor kon een speler alleen op het doel af. Deze benutte deze kans bekwaam.

In de rust is geprobeerd om een ieder een wat beter zicht op de wedstrijd te geven. Vol goede moed werd de kleedkamer verlaten. In de 52e minuut gaf Jasper de bal op Camiel. Zijn schot was net niet hard genoeg waardoor de keeper kon pakken. Al vlot in de 2e helft moest ook Jasper het veld verlaten. Zijn vervanger was Nick. Het spelbeeld bleef vlak en mistig. Na ruim een kwartier spelen werd Andrew gebracht voor Bram. Hij was nog niet lang in het veld of wist goed druk te zetten. (De rest van het team keek hoe hij dat deed) De Aktie van Andrew had nut. Hij wist de bal te veroveren en ging zelf goed door en zette de 2-1 op het scorebord. Nu zou de mist toch wel opgetrokken zijn? Er kwam wel wat meer beleving in het team, maar het echte geloof in een goede afloop ontbrak. Een schot van Matthijs ging in het zijnet. Na 77 minuten spelen probeerde ONR wederom de buitenspelval uit. Ook nu mislukte dat en kon een speler van Glimmen alleen op het doel af. Ook deze kans lieten zij niet onbenut, 3-1. Op twee schoten, van Thom en Camiel, na viel er weinig te genieten deze wedstrijd. Laten we hopen dat deze mistige wedstrijd snel vergeten wordt en komende zaterdag de draad weer opgepakt wordt zoals A1 kan spelen. Met goed combinatievoetbal, een goede inzet en een positieve wedstrijdmentaliteit.

Opstelling: Marten, Tom V (TomB), Anko, Rolf, Jasper (Nick), Thom, Jelmer, Danel (Camiel), Gert Jan, Bram (Andrew) en Matthijs