1e veldwedstrijd levert nipte winst op.

Door: Jan Willem Bruining

ONR F3 - Opende F3: 2 - 1 !!

Het was weer de eerste keer op het veld. Met nieuwe trainingspakken van SenK installaties hadden we er weer veel zin in. Opende F3 thuis, eens kijken wat dat zou worden. Jurian was ziek en dus niet aanwezig. De rest van de selectie was top fit.

De eerste helft was er een sterk veldoverwicht. Owen en Erik scoorden beide, maar er hadden wel 5 in geschoten kunnen worden. Ruststand 2-0.

Na de rust viel de motivatie kennelijk weg want de mannen verdedigden niet mee, liepen bij de bal weg, waren elders met de gedachten. Het is maar goed dat Daan als laatste man goed werk verrichte. Eén keer scoorde Opende door een communicatie stoornis in de verdediging maar gelukkig daar bleef het bij. Eindstand 2-1.