Home > C1

Zaterdag 16 oktober: ONR C1 - Hoogezand C1

Sat 16 Oct, 09:58

1e helft:

Het was een frisse zaterdag ochtend en we hadden een lastige tegenstander voor de deur. Maar we hadden er vertrouwen in en iedereen had er zin in.

We begonnen met moet en strijdlust en het duurde ook niet heel lang of we hadden al goede kansen. We gingen door en er werd ook gescoord: de bal werd terug gespeeld op de keeper  van Hoogezand maar hij liet hem los. Sander was er als de eerste bij en legde de bal in het net. 1-0. We streden door maar Hoogezand kreeg ook kansen. Hier en daar werden er tikken uitgedeeld en jammer genoeg werd Merijn behoorlijk geraakt. Hij moest geblesseerd het veld af… We konden de nul niet houden en het werd 1-1. Jammer, maar we moesten verder en lieten de koppen niet hangen.  Er kwamen daarna geen goals meer tot rust.

2e helft:

We hadden onze ‘pep-talk’ gehad en begonnen aan de tweede helft. Beide teams wouden al te graag een eind maken aan het gelijk spel en wou op voor sprong komen. We knokten ervoor, maar jammer genoeg was Hoogezand er eerder bij. Een snelle aanval en één op één maakte een speler van Hoogezand af. 1-2. We stonden achter, maar niet voor lang. Sander kreeg een mooie pass en passeerde wonderschoon de keeper met een hoge bal over hem heen. 2-2. Daarna werd er niet meer gescoord. Wel een paar kansen, maar ze gingen er aan beide kanten niet meer in.

Eindstand ONR C1-Hoogezand C1: 2-2