Sat 02 Oct, 12:15

Door: Mees Gootjes

Ward Hopmans hield de bal fabuloos uit de goal

Zaterdag 10 September heeft ONR E1 thuis op het sportpark van ONR tegen Rolder Boys E1 gespeeld. Om 9.00u. moest het team spelen. ONR E1 speelde als volgt:

Ward Hopmans op goal, rechtsback stond Karen Postma samen met Ruben Hummel linksback in de verdediging. Rechtsmid stond Steyn Strijker, centrale middenvelder stond Mees Gootjes, daarnaast stond Carst de Weerd (E3) op linksmid. In de spits stond Merijn Wüst. Omdat Ilse Mul niet mee kon doen deed Carst de Weerd mee om ons een handje te helpen. De trainer waren net zoals andere wedstrijden Tjebbo Postma & Danel Strijker.

In de 1ste paar minuten was het vooral Rolder Boys die echt een paar kansen creëerden, maar Ward Hopmans hield de bal fabuloos uit de goal. Na een paar kansen werd er toch gescoord door ONR E1 door mooi combinatie spel kreeg Steyn Strijker de bal in de goal 1 – 0. Op Steyn zijn goal na kwam ook Carst de Weerd de invaller die een prachtige goal scoorde, 2 – 0.

Na dat de 2 goals waren geweest waren er mooie actie waarvan op de linkerkant Carst en aan de andere kant Steyn. Ook kwam Ruben hummel ook wel eens van pas met zijn schot maar hij schoot net naast.

Even later begon er weer een aanval te ontstaan door beginnend bij Mees Gootjes die als volgt met Carst kaatste en naar de andere kant Steyn schoot en die na zijn actie Merijn zag die da bal feilloos in het goal schoot, 3 – 0.

Na de rust kwamen er kwamen nu ook weer volop kansen aan de kant van Rolder Boys maar Karen Postma verdedigde goed en kon de boys van Rolde er niet langs laten gaan. Er kwam uiteindelijk nog 1 goal.