Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

18-09-2010 Middelstum 1-ONR 1, rust 0-1 eind 0-1

Thu 16 Sep, 10:43




Karsten in actie . .

ONR laat Middelstum de wedstrijd in 28 seconden beslissen en neemt de 3 punten mee naar Roden. Na de aftrap ging ONR direct in de aanval. Via Bouke en Tim kwam de bal bij Lars die op doel schoot maar zijn bal zag afketsen op een verdediger. De bal draaide weg, waarna een andere verdediger probeerde de bal weg te werken, maar daardoor de bal in het eigen doel tikte, het eerste balcontact van Middelstum (0-1, 1). Dit alles in 28 seconden! Na deze snelle opsteker nam ONR het initiatief direct in handen. De ene na de andere aanval werd opgezet. Het lukte Middelstum niet om dit ritme te doorbreken.  ONR creëerde voldoende kansen, maar de spelers waren niet trefzeker. Ballen gingen over of naast en als de bal toch op doel gericht werd, stond de keeper in de weg. Van de kant kon je zien dat het de spelers veel kracht kostte op het zware veld, zodat Middelstum een korte periode het initiatief kreeg, maar niet in staat bleek gevaarlijk te worden. De 0-1 ruststand was een magere afspiegeling van het kracht en kwaliteit verschil.

Na de rust kwam het eerste gevaar van Middelstum. Een aanvaller kwam vrij op de rechterkant, maar schoot de bal naast. ONR nam daarn het heft weer in handen, zoals dat ook in de eerste helft het geval was. Maar ook nu bleek het voor de aanvallers moeilijk om het doel te vinden. Middelstum had moeite met de overmacht van ONR en probeerde dit te compenseren door fysiek spel. daarbij werd het een aantal keren dusdanig fysiek dat de scheidsrechter besloot de gele kaart te trekken, voor één speler van Middelstum zelfs voor de tweede keer, dus rood. Ook deze opsteker wist ONR niet te benutten om te scoren. Het bleef daardoor ongewild spannend tot aan het laatste eindsignaal, dat achteraf bezien toch met gemak werd bereikt. De 3 punten konden mee in de pocket naar Roden, maar ONR had het zichzelf gemakkelijker kunnen maken door effectief te zijn in de afronding.

Spelers: Klaas Kleiker, Wouter Bloemendal, Rens van der Knaap, Hein Luinstra, Jeroen Visscher, Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Lars Wendel, Sander Ottens, Bouke Plat, Tim van der Meulen

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie