Zuidlaren E1 ONR E1 2-2

Sat 30 Oct, 11:07

Ward zag het team heel hard werken.

Vandaag speelden we in Zuidlaren. We waren met 7 personen en hadden dus geen wissel.
De eerste helft werd er niet gescoord door beide teams, maar het was wel heel hard werken. Met schoten op de lat en op de paal.
In de 2e helft werd na 2 minuten gescoord door Merijn. Maar al snel kon Zuidlaren ook scoren en was het 1-1.
Uit een mooi samenspel scoorde Steijn. Daarna werd de druk van de tegenstander groter en werd het uiteindelijk 2-2.
In de laatste minuut hadden we nog een super mooie kans door een schot van Steijn op het doel, helaas kwam deze op de lat.
Doordat we geen wissel hadden Steijn en Stef wat geblesseerd waren was voor iedereen de wedstrijd zwaar maar tot het eind werkte iedereen heel hard.