ONR A1 - Valthermond A1 (rust 1-0, eindstand 1-0)

Sat 28 May, 10:33

ONR A1 wint eerste ontmoeting met Valthermond.

Het doelpunt wordt gevierd.

De eerste wedstrijd van de 2 ronde van de nacompetitie stond vandaag op het programma. Wederom een onbekende tegenstander. Dit keer Valthermond. Met het bedrijventoernooi op het ONR complex was er een gezellige drukte.

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de spelers van ONR goed bij de les. Het voetbal van de laatste wedstrijden werd weer op de mat gelegd. Ook nu werden weer kansen gecreëerd. De precisie daarbij ontbrak nog. In de 36e minuut gaf Andrew een steekpass op Thom. Hij wist de bal goed voor te zetten en de bal werd in het doel gewerkt door Mitchell, 1-0. ONR bleef de aanval zoeken. Vlak voor rust kreeg Valthermond een kans. Deze werd vakkundig over getikt door Marten. Hiermee werd de rust bereikt.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. ONR zocht de aanval, creëerde kansen maar scoorde niet meer. Valthermond kreeg nog een kans. Deze werd over gekopt. Aan het einde van de wedstrijd moest er een speler van Valthermond per brancard van het veld af met een knieschijf die niet meer zat waar deze normaal zit. In de laatste 5 minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Valthermond nog een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Deze ging echter naast. De wedstrijd werd dan ook met een 1-0 winst afgesloten.

Komende woensdag om 19.00 uur de uitwedstrijd bij Valthermond.

Opstelling: Marten, Camiel, Anko, Rolf, Tom B (Lyckele), Gert Jan, Jelmer, Bram. Thom (Matthijs), Andrew (Stephan) en Mitchell