S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 25 september: Marum C1 - ONR C1

Sat 25 Sep, 11:35

1e helft:

We begonnen niet goed. Het duurde ook niet lang en het was 1-0 voor Marum. Daarna waren we beter. We creëerden wel kansen maar niet hele grote. Ineens kwam Marum eruit met een counter. We verdedigden niet goed en de spits van Marum lobte de bal over onze keeper (Danny) heen. Het was 2-0 voor Marum. Daarna creëerden we weer een kans maar Davy schoot hem over. Toen vloot de scheids af voor de rust.

Ruststand 2-0.

2e helft:

We begonnen de tweede helft wel goed. We creëerden veel kansen maar de bal ging er maar niet in. toen werd de bal voorgegeven en Job scoorde de afvallende bal.  Het was 2-1. We begonnen steeds beter te spelen. Bertrik werd onderuit gehaald en we kregen een vrije trap op een mooie plek. Merijn schoot de bal hard en goed binnen. Het was 2-2. We creëerden steeds meer kansen. En gingen voor de winst. Maar de bal ging er maar niet in. Toen floot de scheids af voor het einde van de wedstrijd. We hadden een overwinning verdiend. Maar het werd gelijk.

Eindstand 2-2.