Home > D2

ONR D2 lijdt eerste nederlaag...

Sun 19 Sep, 04:57

Zaterdag 18 sept. leed ONR D2 zijn eerste nederlaag tegen Veenhuizen/Een D2 in de competitie. Eindstand 1 - 5.

ONR begon met een gehavende selectie aan deze wedstrijd. Joep kon nog niet spelen, Rutger F. die in de warming-up moest afhaken, Max P die ontbrak en in de rust moest ook Max V. achterblijven in de kleedkamer.

Zo begonnen we aan de wedstrijd. Al snel bleek Veenhuizen een geduchte tegenstander te zijn. Niet een tegenstander die we in de twee voorafgaande wedstrijden hadden gehad. Veenhuizen gaf ons weinig ruimte. Hierdoor kwamen de passes niet aan. We probeerden met afstandschoten de keeper te testen maar die gaf geen krimp. Het was Veenhuizen die de score opende. Zij hadden een zeer goede spits die snel en makkelijk kon scoren. Hij was het dan ook die in eerste helft tweemaal onze verdediging en keeper kansloos lieten. Daarnaast kon Veenhuizen nog eenmaal scoren. Ruststand 0 - 3.

Met stoom uit de oren richting kleedkamer. In de kleedkamer duidelijk aangegeven wat er volgens ons beter moest. Als het even niet gaat zoals anders moet je uit een ander vaatje tappen. Vechtlust ontbak er, verdedigen doe je met z'n allen. Dus vanaf de aanval tot aan de verdediging. Wanneer je een bal verliest dan wil je hem terug hebben.

De tweede helft. Een heel ander ONR. Een ONR wat de bal liet rondgaan, vechten om de bal, duels winnen en vele kansen creeren. Dus we kunnen het wel!! Dan moet de factor geluk ook meespelen. De JONGENS hebben echt hun stinkende best gedaan. Het was Ruben die uit een rebound de 1 - 3 scoorde. Helaas konden we daarna niet de aansluitingstreffer scoren en Veenhuizen doen laten zwichten onder de druk.

Uit een van de spaarzame uitvallen konden zij 5 minuten voor tijd de 1 - 4 scoren en gingen de koppies van ons naar beneden. Voor de statistieken scoorden ze ook nog de 1 - 5.

Na afloop de jongens op het veld een zeer groot compliment gegeven voor de wijze waarop ze in de tweede helft hebben gestreden. Klasse jongens. Een wedstrijd waar we van geleerd hebben!