ONR E1 - VV. Roden E1: eerste overwinning in de beker

Sun 22 Aug, 20:00

Door: Mees Gootjes

Merijn, zeer actief

Op zaterdag 21 augustus moest de nieuwe E1 de 1ste wedstrijd spelen.

Op de sportpark ONR moesten de jongens & meisjes al een bekerwedstrijd spelen tegen VV. Roden E1: Met Ward Hopmans op doel, in de verdediging stonden Stef Venema & Ruben Hummel. Daarvoor stonden Karen Postma & Ilse Mul. Op het middenveld stonden Mees Gootjes & Steyn Strijker in de spits stond Merijn Wüst. De trainers waren er vandaag ook bij, Danel Strijker als coach en Tjebbo Postma als scheids.

1ste helft

Met een spannende 1ste wedstrijd van ONR E1 zal VV.ONR E1 direct al aan de bak moeten tegen VV.Roden E1. Het begon met een goed tikspel van de thuisploeg en kwam uiteindelijk al snel op een 1 – 0 voorsprong door Merijn. Door het goede spel zat al snel de 2 – 0  in de goal, weer door Merijn die nu ook weer belangrijk is. VV.Roden kon niet veel kansen creëren door ook een sterke verdediging. Gelukkig viel de 1ste helft mee en dus pikte ook Steyn z’n doelpuntje mee. Al snel viel de volgende goal door weer goed gespeelde positie spel en maakte uiteindelijk Mees de goal. Zo staat het al snel 4 – 0. Doordat VV.Roden niet veel kansen kreeg creëerde ONR ruimte om uiteindelijk nog een goal te maken dit keer was het een eigendoelpunt van VV.Roden 5 – 0 .

Daarna kwamen er weer leuke actie met name van Ilse aan de zijkant, maar ook kwamen de verdedigers: Stef & Ruben er soms ook leuk langs. Uiteindelijk met een goeie 1ste helft kwam er nog een afsluitende goal van Steyn. Zo ging de 1ste helft.

2e helft

Nu was VV.Roden de partij die ook goed meedeed, ze creëerden een paar goeie kansen maar Ward red ONR zodat ze geen tegen doelpunt krijgen. Met name redde Karen ook een paar aanvallen van VV.Roden dus kwamen ze niet tot scoren. Aan de andere kant werd deze keer wel gescoord, 7 – 0

Verder kwamen er nog mooie goals wat uiteindelijk de eindstand bepaalde: het werd 10 – 0.