Zaterdag 9 oktober: Aduard 2000 F2 - ONR F2

Met z'n allen er op af

Mooie redding van Chris

Lars vlak voor het doel onderuit

Zaterdag stonden de spelers van ONR om 9 uur klaar op een versgemaaid voetbalveld in Aduard. Helaas zonder Douwe. Bert en Douwe, vanaf hier: hartelijk bedankt voor jullie inzet de afgelopen weken!

Het was nog erg fris zo vroeg op de ochtend, misschien was het wel mede daarom dat de dame en heren van F2 flink fanatiek begonnen aan de wedstrijd. Al snel waren er aan beide kanten verschillende pogingen tot scoren, waarvan Nathan er uiteindelijk een kon verzilveren. Een poging van Lars werd helaas in de kiem gesmoord omdat hij vlak voor het doel onderuit ging. De spelers gingen volledig op in het spel, en het was vanaf de zijlijn erg spannend om naar te kijken. Ze gingen de rust in met 1-0 voorsprong, en een opperbest humeur.

Chris keepte de eerste helft, Martijn nam het de tweede helft over (zij het met tegenzin). Jammer genoeg is er niemand in het team die erg graag wil keepen. (Daarom staat er nu ook een keeperschema onder het kopje "afspraken" op deze site, zodat iedereen een keer aan de beurt komt).

De tweede helft ging iets minder voortvarend van start als de eerste, en na een potje "kluitjevoetbal" scoorde Aduard de 1-1 gelijkmaker. ONR moest daarna ook nog een tweede en een derde doelpunt van Aduard incasseren. Ze gingen flink in de tegenaanval, maar van de vele mooie pogingen lukte het alleen Lars nog een keer om te scoren. Jammer genoeg werden Lars en ook Chris en paar keer flink onderuit gehaald in hun verwoede pogingen ONR aan een overwinning te helpen. Helaas werd het 3-2 voor Aduard. Maar vandaag hebben ze wel allemaal flink laten zien wat ze ieder voor zich in hun mars hebben en het ziet er veelbelovend uit voor de volgende wedstrijd!