Home > D2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Strijdbaar ONR verliest van koploper Marum....

Sun 21 Nov, 15:09



Vandaag stond de wedstrijd tegen Marum D2 op het programma. Een wedstrijd waarin ONR zich kon revancheren voor de grote nederlaag tegen VEV'67 van vorige week. Voor Marum een zeer belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap. Zij staan samen met De Held D2 bovenaan in onze competitie. Alleen heeft De Held een beter doelsaldo, dus was Marum gebrand op de ovewinning en een hoge uitslag. Alle ingredienten waren aanwezig voor een mooie wedstrijd.

Na een wedstrijdbespreking in de kleedkamer met behulp van een whiteboard traden we aan voor een mooie pot voetbal. Als leider hoefde ik de jongen niet op scherp zetten, want dat deden ze zelf wel. Volgens eigen zeggen was er zeer goed getraind de afgelopen week en wilden ze laten zien wat ze konden.

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Wouter Bloemendaal welke geassisteerd werd door Sander Otter als grensrechter was het duidelijk dat het een boeiende pot voetbal zou worden. ONR was scherp, strijdbaar en gaf Marum weinig gelegenheid om te voetballen. Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Marum deed verwoedde pogingen om het doel te vinden om de score te openen. ONR gaf de tegenstander weinig ruimte en maakte ze het moeilijk. Iedereen deed wat van hem werd gevraagd in de eerste helft. Helaas was het toch Marum die de score opende. Door balverlies van ons voorin konden ze counteren en zo de een nul maken. Dan is het prachtig om te zien dat de koppies niet naar beneden gaan maar dat ze door gaan. Ook wij kregen kansen om te score. Eerst was het Rik die alleen op het doel van de tegenstander kon gaan, maar op het laatste monent dwars werd gezeten door een verdediger. Max P. kreeg vanuit een corner de mogelijkheid om met een kopbal de keeper teverschalken maar helaas ging zijn kopbal net over. Met een een nul achterstand gingen we richting kleedkamer.

In de kleedkamer de jongens gecomplimenteerd met de strijdlust en aangegeven dat er meer voor ons inzat. Blijven strijden en vooral proberen ons eigen spel te spelen. De jongens stonden te popelen om weer te beginnen. De tweede helft was een copie van de eerste. Twee ploegen die gingen voor de winst. Marum wilde graag de score opvoeren voor hun doelsaldo en een ONR wat opzoek was naar die gelijkmaker. We waren helaas niet gelukkig in de afronding dan wel stonden de voorwaarsten net buitenspel. Er werd door iedereen zijn stinkende best gedaan. Het was Marum dat nog een goal kon scoren. Een klein slotoffensief kon ook geen verandering meer brengen in de stand. Zo werd door de goed leidende scheidsrechter na een uur voetballen afgefloten. En stond er een 0 - 2 einduitslag in zijn boekje. Helaas geen punten maar wel een goed gevoel.

Terug in de kleedkamer de jongens een pluim gegeven voor deze boeiende wedstrijd. Ik denk dat ze de aanwezige toeschouwers en mij als leider hebben laten zien dat de wedstrijd van vorige week een foutje was. Jongens een klasse wedstrijd tegen een sterk Marum. Voor de strijdlust die werd getoond in deze wedstrijd 100 punten.

Voor volgende week staat er weer een mooie wedstrijd op het programma uit tegen De Held. Deze is verschoven! Zie voor meer info onze site.

En natuurlijk vrijdag de KOEKACTIE

Een trotse leider!








Terug
 
 
Sponsorgalerie