Home > S5
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Titel heel dichtbij!

Sat 21 May, 17:19

Door: Gerard


100 en 35



de 100 ste goal van dit sezoen!

Zo beste lezers, wederom een bericht van uw verslaglegger. En wederom weer twee wedstrijden deze week. En wederom weer met een eigen elftal. Wel blessures, maar toch nog voldoende spelers, fit en klaar voor de laatste wedstrijd! Of dit een zinderende 'Ajax-FC Twente' wordt? Dit hangt af wat VEV 8 in de komende drie wedstrijden gaat doen. De wedstrijd van gisteren kon geen doorgang vinden vanwege een tragisch sterfgeval bij Marum. We hebben als team hierbij stilgestaan en konden tegelijkertijd relativeren dat het maar om een spelletje gaat. Elke week een potje voetbal ter ontspanning, maar wel de wil om te willen winnen. Wij allen, ieder op z'n eigen manier. Enig relativeren is immers zo wel op z'n plaats lijkt me.

En we hebben er weer voor geknokt! Eerst begin van de week in en tegen Glimmen, dat VEV ook al 5 punten afhandig had gemaakt. Bij winst zou het kampioenschap voor het oprapen zijn, maar verder dan 2-2 zijn we niet gekomen. We kunnen ook zeggen dat we punt hebben meegenomen uit Glimmen. We kwamen tenslotte keurig terug van een 2-0 achterstand tegen een stug spelende tegenstander. Tot zover de doordeweekse pot.

100 en 35

Wat bedoelt hij daar nu weer mee zullen de minder getrouwe lezers zich afvragen. Voor die paar wil ik het wel even uitleggen, levert weer wat tekst op en aangezien ik per regel betaald wordt door mijn team.....

Het was Hans die de 100ste goal liet aantekenen sinds het begin van het seizoen. We rekenen daar de voorbereiding, de wedstrijden op uitnodiging en het trainingskamp tijdens de winterstop niet mee. Puur en alleen de competitie. Het was de 5-2 in de wedstrijd tegen Niekerk op 20 mei 2011 om 15.48 dat Hans de 100ste in het doel deponeerde, nadat eerder Hans, Erik (2x) en René ( dit was z'n eerste ongeveer sinds de tijd dat hij nog in Beilen voetbalde; erg vroeger dus) een 1-0 achterstand ongedaan maakten. Voor Hans zelf was dit de 35ste van het seizoen, ook niet gering. Of dit een record is? IK weet het niet.

De 100 doelpunten in één seizoen is een evenaring van jaren geleden, toen Jan de 100ste scoorde en meteen een meter bier op het veld liet aanvoeren..... De huiskamervraag: wanneer, in welk seizoen was dit en tegen wie? Onder de goede inzenders wordt de winnaar geloot en dit zal aanstaande zaterdag bekend gemaakt worden. De inzendingen kunt u naar de redactie ( uw stukjesschrijver) zenden voor aanstaande donderdag 22.15 uur.

Nog even terug naar de wedstrijd: het werd uiteindelijk 6-3 door een doelpunt van Geert, die zich vervolgens ook meteen liet wisselen.

Van Bergen Boys dag

Aanstaande zaterdag is de viering van het 25 jarig sponsorschap van Henk van Bergen. We hebben eerst een wedstrijd om 17.00 uur gevolgd door een hapje en drankje. De pers is reeds hierover ingelicht en de toegang tot het bezoeken van deze wedstrijd is vrij. De activiteiten na de wedstrijd wordt in besloten kring gevierd tenzij we zonder te spelen kampioen zijn geworden.

Wij wensen Niekerk veel succes om een puntje van VEV af te snoepen. En anders moeten we zelf aan de bak in de laatste wdstrijd van het seizoen: woensdag 1 juni in Leek tegen VEV 8. We houden u op de hoogte.








Terug
 
 
Sponsorgalerie