Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR Jeugdtoernooi ... veel foto's!

Thu 25 Jun, 07:33

Door: Michiel Hoek




Wat een feest! De première van het ONR Jeugdtoernooi is geslaagd, als wij het commentaar van deelnemers en begeleiders mogen geloven: "Strak georganiseerd, goede sfeer, geen getreuzel of lang wachten op de volgende pot, herkenbare organisatie en scheidsrechters, scheidsrechters die de wedstrijden goed leidden."

Maar onze waardering gaat vooral uit naar de ongeveer 500 jonge voetballers van 13 verenigingen die er een echt voetbalfeest van maakten.

De bekers gingen naar: ONR D1, 't Fean '58 D2, Roden F5 (F4 poule), Roden F4 (F3 poule), ACV F2, ONR F1, Zuidhorn E8 (E4 poule), ACV E3 & Zuidhorn E7 (beide E3 poule), Actief E2 en ONR E1.

Onze toernooi-scout Erwin van de Looi, trainer van Jong FC Groningen en van de E en F jeugd van ONR, wees per poule hét talent van die poule aan. Deze eer viel onder andere te beurt aan de ONR-spelers Hendrik Rozema (D1), Stijn Strijker (F1) en Tommie van de Looi en Martijn van Maastrigt (beiden E1).

Op deze plaats bedanken wij nogmaals hartelijk de Rabobank Noordenveld en onze andere sponsoren, de EHBO en alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Foto's

!! Volg deze link naar het webalbum met de foto's van onze toernooi-fotograaf !!

Om de foto’s na te bestellen zijn er verschillende mogelijkheden:

1. U kunt de foto’s downloaden naar uw pc. Als u de foto selecteert (op foto klikken) dan kunt u gebruik maken van de optie “downloaden” linksboven de foto.  Door de instructies op het scherm te volgen wordt de foto op uw pc geplaatst.

2. U kunt per e-mail een afdruk van de foto bestellen. Hierbij dient u de bestandsnaam van de foto te vermelden. (U vindt de bestandsnaam zo: open de foto op de website, klik aan de rechterkant, onder het kopje Foto-informatie, op Meer informatie. Hier ziet u de bestandsnaam, bijv. _DSC4881.jpg.)
- Per afdruk op A4 formaat (20x30cm): €1,99 
- Per afdruk op foto formaat (10x15cm): €0,32

3. U kunt de originele foto in hoge resolutie gratis aanvragen om zelf een afdruk te maken. Ook hier dient u de bestandsnaam van de foto te vermelden in de aanvraag. (Zie voor instructie punt 2).

Voor het aanvragen van foto's kunt contact opnemen met Rolf Mooibroek

 

Graag tot volgend jaar !!

De M.I.B.








Terug
 
Sponsorgalerie