Home > D2

D2 wint ook van VEV'67 D3.....

Fri 27 Aug, 12:48

Donderdagavond stond de tweede wedstrijd voor de beker op het programma. Tegenstander was VEV'67 D3. Zij zijn ook een tegenstander in de competitie, dus een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe we er voor staan.

Met een complete fitte en gemotiveerde selectie begonnen we aan deze wedstrijd. Al snel bleek dat ONR de betere van de twee was. We konden de tegenstander op hun eigen veld onder druk zetten. Hierdoor worden de ruimtes kleiner en dan is het belangrijk om het veld breed te houden. Dit was vooraf ook de boodschap. Wat zaterdag wat beter ging dan vandaag. Maar toch kwamen we via een goede combinatie op een een-nul voorsprong door rechtsbuiten Maurits. We konden de tegenstander onder druk houden. VEV kreeg in de eerste helft weinig mogelijkheden om onze keeper te testen. Mede door de solide verdediging. ONR kon nog twee keer scoren. Eerst was het Norbert die de twee nul scoorde. Dit deed hij vanuit een goed genomen corner van Ruben met zijn hoofd. Een echte kopgoal. Zeer knap. De derde werd gescoord door wederom de rechtsbuiten Maurits. Mooie "punter" die via de twee palen er in ging.

Tweede helft hetzelfde beeld een beter ONR wat de tegenstander vastzette op hun eigen helft en een tegenstander die moeite had om het ons lastig te maken. We kregen de nodige kansen om de score op te voeren. Uiteindeijk was het Rik die middels een afstandschot de keeper verschalkte. De vijfde werd gescoord door Rutger B. Hij scoorde uit een voorzet van Gjalt zijn eerste doelpunt. Daarna was het de beurt aan Gjalt zelf om de eindstand op het scorebord te zetten, 0 - 6.

Er werd goed gevoetbald. We hebben mooi combinatie voetbal gezien en de verdediging heeft weinig weggegeven. Zoals keeper Gerjan het verwoordde:"Ik heb maar een schot op goal gehad". Zaterdag nog tegen Nieuw-Roden D1 en dan zijn we klaar voor de competitie.

Succes zaterdag. Ik zal er helaas niet bij zijn.