ONR gemakkelijk langs Grijpskerk

Mon 25 Apr, 19:44

Door: Gerard

Nog enkele zware wedstrijden te gaan...

Tja, dan ga je een weekje op vakantie en hoop je dat je team overeind blijft in de komende 2 wedstrijden. Na overleg met de leiders kreeg je dan uiteindelijk toestemming om een week bij te komen en je op te laden voor de laatste zes, zeven finales. Als de zaterdag aanbreekt en jij ligt lekker op het zonovergoten strand en je hebt de training er al opzitten dan is het half drie: hoe zal het gaan? Je stuurt een sms en leest dan dat de linkshalf positie weer heel belangrijk is: zeven keer gescoord krijg je terug! Gelukkig weet ik beter, want vanaf die positie komt niet zo vaak een goal. Gelukkig wel gewonnen van VEV. Je zal dan maar verliezen. Je verlaat het team met vijf zeges en een gelijk spel, allemaal mèt jouw aanwezigheid en ze zullen maar verliezen... De tweede wedstrijd hebben ze uit voorzorg maar laten lopen, want OKVC uit is altijd lastig. En dan ben je er weer bij: Grijpskerk, derde op de ranglijst en thuis!

Come back Geert

Twee keer terug komen, kunt u zich dat voorstellen beste lezers? In korte broek inlopen, hebt u het gezien? En langer dan een paar minuten! Uw stukjesschrijver kijkt vaak om zich heen tijdens de wedstrijd ( te vaak zullen vast enkele van mijn maten nu denken..)en zo ook naar het publiek en onze wissels. Op het moment dat Reinier uitvalt staat Geert al in het veld tot grote ontzetting van onze leider Goos! Dit klopt niet en dat krijgt Geert te horen in de rust: er weer uit! Dat maak je alleen in de onderste regionen van het amateurvoetbal mee. Hij scoorde en passant wèl even snel. Halverwege de tweede helft kwam Geert opnieuw in het veld, maar toen was de wedstrijd reeds gespeeld. Ben scoorde weer eens (sinds vijf jaar, bleek na het diepte-interview vlak na de wedstrijd) en Hans ( vier keer) en Erik maken de zevenklapper compleet. Grijpskerk deed nog wel iets terug, want door een fout op linkshalf ( hoe belangrijk ben je??) en daarna vervolgens nog enkele zeperds achterin scoorden de opponenten halverwege de eerste helft ( 2-1). Het werd snel 3-1 en 4-1 en kon uw stukjessschrijver weer wat ontspannen. De tweede helft was vrijwel een formaliteit ook al werd er achterin iets te veel verslapt, maar spannend werd het niet meer.

Enkelen van ons hebben gemeend nu ook maar wat vrijaf te nemen ( goed voorbeeld doet volgen) en daarom hebben we maar besloten even rust te nemen. Koninginnedag vrij: Hoezee!