S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR F1 het Actiefst!

Sat 16 Oct, 04:08

ONT F1 mocht thuis aantreden tegen Actief F3.

Het team had er weer veel zin in. Terwijl het weer al wat minder begint te worden (echt herfstweer) begon ONR voortvarend. Nog binnen een minuut kon Bas na mooi overspelen over drie schijven de 1-0 aantekenen. ONR trok in de eerste helft het initiatief naar zich toe en kwam niet in de problemen. Door doelpunten van Rogier, Tim, Bas, Tim (2x), Rogier en Sam had ONR de wedstrijd in de eerste helft al beslist. Er werd hard gewerkt en ook goed overgeschoten. Een compiment gaat nog uit naar de Keeper van Actief, want hij voorkwam dat de score nog hoger uitviel. Justin heeft niet in actie hoeven komen, wat voor een keeper natuurlijk niet leuk is, maar wat wel aangeeft dat ONR heer en meester was.

De tweede helft begon ONR minder goed dan de eerste helft. Er werd minder over de zijkanten gespeeld en de concentratie moest worden hervonden. Dit lukte naar het einde van de wedstrijd gelukkig weer wat beter. De score in de tweede helft werd door Sam, een eigen doelpunt door Actief, Sam, Stef, Rogier, Bart en Bas uiteindelijk op 14-0 beslist. Het hele team heeft zich goed ingezet en kijk al weer uit naar de volgende wedstrijd.