Home > C1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 4 september: ONR C1 - Helpman C1

Sat 04 Sep, 16:39

Voor ONR stond de eerste competitie wedstrijd weer op progamma en al voor de 4e de x achter elkaar begonnen we de competitie tegen helpman. ONR begon de wedstrijd sterk, we tikten goed en al snel kwam daar de eerste kans, Merijn kapte 4 man uit en punterde de bal binnenkant paal erin. 1-0 ONR. ONR ging verder waar het mee bezig was. Een lange bal naar voren Sander kopte hem door en Hendrik lobte hem over de keeper. 2-0 ONR. ONR kreeg een vrije bal aan de zijkant. Merijn stond achter de bal hij gaf hem hard voor in de zestien maar helaas liep er niemand tegen aan. Een paar minuten later werd bram aan de zijlijn aangespeeld hij legde de bal precies op het hoofd van merijn die legde hem terug op Sander en die schoot hem rustig in de beneden hoek. 3-0 ONR. Vlak voor rust kwam helpman terug op 3-1.

2e helft.

We begonnen iets minder als de 1e helft. Maar toch kwam al snel de eerste kans. Merijn schoot op de keeper en in 2de instantie schoot Davey de bal In de kruising. Hendrik had de bal hij keek om zich heen. Merijn liep de diepte kreeg hem goed in de loop mee en maakte hem prima af. 5-1 ONR.

Helpman begon weer een beetje te voetballen. Ineens verscheen de spits van helpman voor de keeper van ONR de spits kwam hard in en blesseerde de keeper van ONR het spel ging wel verder, toen haalde Hilbert de spits onderuit. Penalty helpman. En geel voor Hilbert.

De penal ging erin. 5-2. Direct daarna lobte Davey de bal naar Hendrik met een stuitje Hendrik haalde uit en de bal vloog erin.6-2. En op het heetst van de strijd bepaalde helpman de eindstand.6-3.