Fri 15 Apr 16:11 Leeftijd: 84 days

Zaterdag 9 april 2011: ONR F3 uit tegen VV Nieuw-Roden F2.

Door: Fam. Klootsema

Winst met 3-0 !!

ONR heeft de aftrap gedaan met op doel Thijmen. Na 9 minuten spelen komt de tegenpartij 2 keer op onze helft te spelen. De bal wordt weer terug geschopt, Anton miste een schot op doel, even daarna weer een kans, maar hij krijgt de bal niet goed op de schoen en daardoor zwaaide de bl de andere kant op.

Jurian nam na 12 minuten de eerste hoekschop. Mooi voorlangs gespeeld en een prachtig schot door Jesper volgt.Helaas wordt de bal net tegengehouden. De tegenpartij komt in aanval, eindelijk mag Thijmen in actie komen.

Daan heeft met een stevig schot tegen de bal een speler van de tegenpartij geraakt met als gevolg dat het spel even stil lag, na een scheidsrechterbal is het spel weer hervat.

ONR mag weer voetballen op de helft van de tegenpartij, een hoekschop Jurian neemt hem, Owen krijgt de bal een doelpunt. Maardat was moeilijk te zien omdat het net er half uit lag waardoor de bal er naast leek te gaan. 1-0 voor ONR en hiermee eindigde de eerste helft.

Na een stevig motiverend gesprek in de pauze met de spelers wordt de tweede helft gespeeld.

Weer spelen ze veel op de helft van de tegenpartij Thomas speelde de bal voor, Wessel schot op doel, rakelings langs de paal. Na ruim 3 minuten spelen, van uit het niets, schoot Wessel met een hard schot rechts boven in de hoek van het doel 2-0. Een paar minuten later een hoekschop, Erik knalt de bal mooi voor het doel. Door wat gerommel wordt de kans geist, jammer. Erik heeft na 5 minuten met een leuk schot het derde doelpunt weten te behalen 3-0.

Vanuit de middenstip wordt er weer doorgespeeld met drie spelers valt de tegen partij aan, Jesper weet met een mooie actie de bal weer terug te krijgen goed verdedigd. Weer komt de tegenpartij in de aanval, het schot op doel wordt door Thijmen goed tegen gehouden, een hoekschop voor de tegen partij gelukkig schoot hij hem achter het doel langs.Thijmen schopte de bal ver naar het midden toe, Daan schopte hem op doel deze bal wordt tegen gehouden. Erik krijgt de laatste kans om met een zeer hard schot op doel bij de paal langs mis. Eind signaal ONR heeft met 3-0 gewonnen van VV Nieuw-Roden.