S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Zaterdag 2 oktober: ONR C1 - Viboa C1

Sat 02 Oct, 11:25

1e helft:

We begonnen de wedstrijd heel erg goed. In het begin kreeg Viboa nog een vrije trap die Danny heerlijk uit de kruising haalde. We speelden goed en we kwamen dus ook snel op 1-0 de bal kwam in een kluts en Sander lette goed op. Hij draaide om een paar mannen heen en scoorde. We verzwakten niet en vlak na de 1-0 volgde de 2-0. Bram gaf een corner die niet lekker terecht kwam Dennis probeerde nog te schieten maar iemand blokte de bal, Dennis gaf de bal terug op Bram en die had een heerlijke voorzet in huis en Sander tikte binnen. Toen scoorde Viboa het was een ongelukkige goal want Bertrik werd geduwd maar de scheids zag het niet en spits van Viboa speelde onze keeper voorbij en tikte in.

Rust

2e helft:

We begonnen de 2e helft wat zwakker als de eerste helft maar kwamen niet in de problemen we kregen zelfs kansen. Het leek af te gaan op een 2-1 overwinning waarmee we op de 2e plaats kwamen en helemaal meededen met de top. Maar ja 2 minuten voor tijd kwam de bal hoog de zestien in, de bal stuiterde en Bertrik nam de bal mee en de tegenstander trapte tegen de onderkant van Bertrik’s schoen aan en had pijn en de scheidsrechter gaf een penalty naar iedereens verbazing, maar de scheidsrechter was zeker van zijn zaak. Maar het was geen eens een overtreding en iedereen protesteerde maar ja die scheids wist het zeker en we werden verneukt. De penaly ging er in en de eindstrand was 2-2. Dus we staan niet 2e maar 5e of lager.