Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

Afscheid 'keepers monument' Ton Buigholt

Sat 07 Aug, 17:31




Afgelopen zaterdag speelde keeper Ton Buigholt zijn laatste wedstrijd als keeper bij het eerste van ONR. Na 18 jaar verruilt hij het hoogste elftal voor het derde. Zo komt hij weer bij zijn oude voetbalkameraden te spelen.

Het huidige eerste elftal van ONR speelde tegen de toenmalige hoofdmacht. Uitslag 2-0. Buigholt speelde de eerste helft met het huidige eerste, de tweede met het eerste van eind jaren tachtig. Na afloop werd de keeper verrast met een beeldje met de inscriptie: Keeper ONR, 1e elftal 1986 ? 2004.

Na 18 seizoenen deel te hebben uitgemaakt van de eerste selectie van de voetbalvereniging ONR neemt Ton Buigholt zaterdag officieel afscheid als keeper van het eerste elftal.

Uiteraard heeft het bestuur van ONR gemeend daar gepast aandacht aan te schenken. Daartoe is een afscheidswedstrijd georganiseerd op zaterdag 7 augustus a.s. (2004 red.) tussen het huidige eerste elftal en een selectie van oud eerste elftal spelers uit de succesvolle periode begin jaren negentig o.l.v. Bé Klaster.

De wedstrijd en de derde helft zal dus ook het karakter van een reünie hebben, omdat veel spelers uit die periode inmiddels elders in het land wonen.

De wedstrijd op het ONR complex begint om 15.00 uur. Ton Buigholt speelt inmiddels een trapje lager in het gerenommeerde 3e elftal, beter bekend als de Van Bergen Boys.

Het bestuur van ONR nodigt alle ONR supporters en andere belangstellenden uit het afscheid van Ton bij te wonen.








Terug
 
Sponsorgalerie