Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

5-3-2010 ONR - Corenos, rust 0-0 eind 0-0

Thu 03 Mar, 08:43




Klaas heeft de bal klem

Zelfs met de hulp van de ingevlogen talenten van de ONR Capetown Juniors is het ONR niet gelukt om Corenos uit Roodeschool aan de kant te zetten. Ondanks de kansen die weer werden gecreëerd, lukt het ONR niet om de bal in het doel te krijgen. Gelukkig was ook Corenos niet in staat om het ONR gevaarlijk te maken. De brilstand aan het eind was het passende resultaat voor deze wedstrijd.

Na de aftrap op een zonnig maar koud sportpark 'de Hullen', lieten beide ploegen direct zien dat ze wel de intentie hadden om te scoren. Na dit flitsende begin nam ONR het initiatief in de wedstrijd en zette Corenos onder druk. De eerste kansjes werden gecreëerd, maar het doel werd niet gevonden. Na een keurig balletje diep ging Bouke op het doel af en scoorde, maar volgens de grensrechter gestart vanuit buitenspel positie. ONR ondernam meerdere pogingen om het doel te vinden, maar schoten werden gesmoord in de verdediging, gingen over of naast. Kort voor rust kwam de grootste kans uit de eerste helft. Een dieptepass van Lart bereikte Benjamin, die zijn directe tegenstander uitkapte en met links jammerlijk naast schoot. Ondertussen waren we aan de kant toe aan de thee.

Na de rust was het Corenos dat als eerste het initiatief nam. ONR moest even op de tanden bijten om het initiatief terug te krijgen. Het eerste gevaar kwam uit een corner, waarbij een afvallende bal in één keer op de slof werd genomen door Lars. Zijn schot leek doeltreffend, maar de bal raakte Bouke onderweg naar het doel en kwam terug in het spel. ONR wilde koste wat kost de overwinning binnenhalen en ging opportunistisch spelen. Achterin waren de verdedigers gelukkig scherp en dat gold ook voor Klaas die een prachtig schot over de lat tikte. ONR bleef de aanval zoeken, maar het lukte niet om de bal in het doel te krijgen. Zelfs in de "dying seconds" van de wedstrijd lukte het Tim net niet om te scoren. Zijn kopbal van dichtbij spatte uiteen op de bovenkant van de lat. Een wedstrijd met als positief punt de terugkeer van Hein en Harmjan, maar als negatief punt het missen van de kansen en dus het ontbreken van de doelpunten.

Spelers: Klaas Kleiker, Sander Ottens, Rens van der Knaap, Hein Luinstra, Jeroen Visscher, Michel Kremer (68, Tim van der Meulen), Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Lars Wendel (61, Harmjan Poel), Benjamin Vogelzang, Bouke Plat

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie