Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

02-10-2010 Corenos - ONR, rust 2-3 eind 5-5

Wed 29 Sep, 10:04




Bouke scoort 0-1

In een bizar verlopen wedstrijd keerde ONR met slechts 1 punt terug in Roden. In Roodeschool moest ONR aantreden tegen Corens, een ploeg waarvan ONR al 3 keer had verloren (volgens het programmaboekje). Dit keer moest daar een einde aankomen en ONR ging vol overtuiging de wedstrijd in. ONR had de aftrap en was ook als eerste gevaarlijk voor het doel van Corenos. Het eerste grote gevaar ontstond toen Rens de bal in de diepte speelde op Lart. Hij ging achter de bal, passeerde zijn directe tegenstander en legde de bal voor de voeten van Bouke die de bal eenvoudig in het doel liep (0-1, 3). Geschrokken door deze vroege goal, liet ONR de teugels wat vieren en kon Corenos gevaarlijker worden. Een vrije bal werd met kracht de 16 binnen geschoten en van richting veranderd door Rens. Klaas kon de bal nog net wegtikken, maar kwam precies voor de voeten van een aanvaller van Corenos, die de bal binnentikte (1-1, 14). Deze sterke periode van Corenos werd weer gevolgd door een goede periode van ONR. Corenos liep achter de feiten aan en moest toekijken hoe ONR het spel maakte. Een corner werd doorgekopt door Rens naar Wouter, die de bal voor de rechtervoet klaar legde en scorend uithaalde (1-2, 18). ONR bleef aanvallend spelen en liet Corenos alle kanten van het veld zien. De spitsen wisselend van kant en Sander werd op links de diepte in gestuurd. Hij ging de zestien binnen en passeerde met de rechter buitenkant de keeper met een mooi stiffie (1-3, 24). Corenos had één remedie tegen het spel van ONR, de mouwen opstropen. Dat werd ook gedaan en in een razend tempo golfde het spel op en neer. ONR had hier moeite mee en Hein ging de fout in toen hij een speler in de zestien onderuit haalde. Resultaat een gele kaart en penalty, die vlekkeloos langs Klaas werd geschoten (2-3, 31). Het spel bleef de rest van de eerste helft op en neer golven, waarbij Corenos veelvuldig de lange bal hanteerde en ONR het met combinatie voetbal probeerde op te lossen.

Na de rust veranderde het spelbeeld van de eerste helft niet. Beide ploegen wilden met aanvallend spel de tegenstander pijn doen, echter zonder resultaat. toch begon het spel te kantelen door de inzet en wil die Corenos ten toon spreidde. Het hoge tempo kostte beide ploegen veel energie, zodat de finesse in het spel verdween en er geen gevaarlijk kansen werden gecreëerd. Het hoge tempo brak ONR als eerste op. Corenos was gevaarlijk over de linkerkant en bracht de bal hoog in de zestien, waar een van de spitsen in het doel kopte (3-3, 68). Vanwege de inzet van Corenos, waren we aan de kant bang dat ze direct door zouden gaan. Gelukkig bleek dat niet het geval. ONR hanteerde in deze periode de counter om gevaarlijk te worden. Lart kreeg de bal die hij in de loop door speelde op Jeroen. Hij stoomde op naar het doel van Corenos en gaf de bal voor. Een verdediger van Corenos schrok van de voorzet en werkte de bal in het eigen doel (3-4, 74). Corenos moest weer de batterij opladen en reserve krachten aanspreken. Men ging weer in de aanval, maar verspeelde in de haast de bal aan Michel. Hij nam de bal mee en schoot vervolgens van een kleine 20 meter op doel. De bal werd iets van richting veranderd en belandde boven in de kruising (3-5, 79). ONR kreeg nu het gevoel dat de volle buit binnen was. Corenos daarentegen, bleef doorgaan. Het gevaar kwam daarbij vaak uit dode spelmomenten. Een vrije trap werd door een spits op de paal gekopt. De rebound belandde voor de voeten van een speler van Corenos, die de bal tegen het net joeg (4-5, 85). Na de goal ontstond er wat onenigheid in het veld, waarbij een middenvelder van Corenos Karsten vanachter schopte en de rode kaart kreeg. Met tien spelers van Corenos moest ONR zien de wedstrijd uit te spelen. Alleen Corenos dacht er weer anders over en speelde of ze 12 spelers waren. Een jonge invaller van Corenos slalomde door de verdediging van ONR en liet 3 man achter zich. Zijn voorzet kwam perfect aan bij de spits, die niet nadacht en raak kopte (5-5, 87). In de laatste minuten van de wedstrijd bleef het spel nog steeds op en neer golven, waarbij beide ploegen gevaarlijk waren, maar niet meer scoorden. Zoals gezegd een bizar verlopen wedstrijd met een idiote uitslag.

Spelers: Klaas Kleiker, Wouter Bloemendal, Rens van der Knaap, Hein Luinstra, Jeroen Visscher, Sander Ottens, Karsten Bruinsma, Lars Wendel (45, Michel Kremer), Lart Wolthuis, Bouke Plat, Tim van der Meulen

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie