Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

11-09-2010 ONR-Onstwedder Boys, rust 1-0 eind 4-0

Sat 11 Sep, 12:52




Harmjan, Hein en Jeroen waren doeltreffend

In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen haalt ONR een verdiende overwinning tegen Onstwedder Boys. Op een zonovergoten complex de Hullen, stond ONR te trappelen om aan te treden tegen Onstwedder Boys, met een verzwakte aanval door het ontbreken van B2 (Bouke en Benny). Ondaks dat had ONR er zin en begon het gretig aan de wedstrijd. Toch duurde het een tijdje voordat er lijn in het spel kwam. ONR liet zien dat het beter in staat was om uit de combinaties tot aanvallen te komen., waarbij het eerste grote gevaar kwam van een schot voorlangs door TIm. In de volgende aanval liet ONR de bal van voet tot voet gaan en werd Hein op de as van het veld aangespeeld. Zijn schot van circa 20 meter trof via de binnenkant van de paal doel, een terechte voorsprong (1-0, 15). ONR bleef goed combineren, maar liet Onstwedder Boys terug komen in het spel. Toch wist Onstwedder Boys niet gevaarlijk te worden en hoefde keeper Klaas niet in te grijpen. Het grootse gevaar kwam uit een vrije bal die achter de verdediging voor Klaas op de grond viel. Na verloop van tijd nam ONR het initiatief weer in handen en probeerde het gevaarlijk te worden. Vlak voor rust lukte het Tim niet om te scoren, zelfs niet uit een fraaie omhaal waarbij de bal rakelings over ging.

Na de rust kwam ONR goed uit de kleedkamer en liet het Onstwedder Boys niet in het spel komen. ONR zocht direct de aanval en forceerde een corner. Lars nam deze corner die over iedereen heen ging en door Rens werd opgepikt. Rens nam de bal aan en passte op een voortreffelijke manier de bal op Harmjan die beheerst de bal in het doel kopte (2-0, 48). Na deze snelle treffer probeerde Ontswedder Boys de draad weer op te pakken en ging het 1 op 1 achterin spelen om een goal te forceren. ONR kreeg hierdoor de ruimte die het nodig had om aanvallend gevaarlijk te worden. Weer was het een verdediger die gevaarlijk werd weggestuurd. Lart zag hoe Jeroen diep ging en bediende hem op maat. Jeroen nam de bal aan en net voordat de keeper de bal wilde pakken, schoot hij op doel en ging de bal via de binnenkant van de paal het doel in, ondanks verwoede pogingen van een verdediger om de bal te stoppen (3-0, 64). ONR ging op dezelfde voet door en liet Onstwedder Boys komen om via de counter gevaarlijk te worden. Onstwedder Boys kon niet echt gevaarlijk worden, op één gevaarlijk actie na, waarbij een schot op doel tegen de paal belandde. ONR bleef goed geconcentreerd de wedstrijd uitspelen en bleef gevaarlijk. Rob stichtte extra gevaar door een gevaarlijke ingooi, die volledig gemist werd door Lart en Marnix Troudes (debuut) bereikte. Hij nam de bal mee en loste een bijna mislukt schot dat de keeper passeerde en door een verdediger volledig gemist werd en in het doel belandde (4-0, 85). De rest van de wedstrijd werd professioneel uitgespeeld, zodat de eerste thuisoverwinning een feit was!

Vanwege een stage in Zuid Afrika zal Harmjan zijn volgende wedstrijd op zijn vroegst weer in februari spelen. We wensen hem succes en veel plezier met zijn stage en dan op naar de volgende goals.

Teamopstelling: Klaas Kleiker, Wouter Bloemendal, Rens van der Knaap, Hein Luinstra, Jeroen Visscher, Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Lars Wendel, Tim van der Meulen (74, Marnix Troudes), Sander Ottens, Harmjan Poel (78, Rob van Baak)

El Líder

 








Terug
 
 
Sponsorgalerie