Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

26-02-2011 ONR - Westerlee, rust 0-0 eind 1-1

Thu 24 Feb, 14:23




Waar is de bal . . . .

 

ONR heeft de laatste weken moeite het net te vinden en verspeelt in deze wedstrijd onnodig 2 punten tegen Westerlee. Na een stormachtig begin, met 5 kansen voor ONR, duurde het tot in de tweede helft voor ONR op voorsprong kwam. Doordat ONR verzuimde de voorsprong te vergroten kreeg Westerlee de hoop en de kans om gelijk te komen, wat vlak voor tijd ook gebeurde.

Na de aftrap kwam ONR volle kracht uit de startblokken. Westerlee wist niet waar ze het moesten zoeken, op de keeper na die alle inzetten op doel stopte. Bouke, Benjamin en Tim kregen goede kansen, maar vonden het net niet. ONR bleef het initiatief houden en creëerde voldoende kansen, maar het doel werd niet gevonden. Westerlee was slechts sporadisch in de aanval, maar werd niet echt gevaarlijk. Na een half uur aanvallen, zakte ONR in en nam Westerlee het initiatief. gelukkig duurde dit niet lang en was het zonder gevaar. ONR kwam terug in het spel, maar er werd niets meer gedaan aan de 0-0 stand.


Na de rust kwam het eerste gevaar van Westerlee, maar de donderspeech van Martin zat goed tussen de oren van de spelers. Het initiatief werd al gauw gepakt en de eerste kansen kwamen er. Een uittrap van Klaas bereikte Bouke aan de rechterkant. Hij speelde de bal op Tim, bij de eerste paal. Tim legde de bal terug op Karsten, die de bal tegen de paal schoot. De afketsende bal kwam voor de voeten van Jeroen, die op doel schoot en zijn zachte schot van richting zag veranderen door een verdediger, zodat de bal in het doel ging. Typische goal! (1-0, 49). ONR ging na de goal vol door om de voorsprong te vergroten, maar slaagde daar niet in. Het werd een erg rommelige wedstrijd, van beide kanten. Westerlee rook de kans om met een punt terug te gaan naar huis en ONR overtuigde niet om Westerlee een pak slaag te geven. Westerlee speelde slim op de counter en een bal binnendoor bij Jeroen werd ONR fataal. De gevaarlijkste speler omspeelde Klaas en schoot netjes binnen (1-1, 82). ONR was danig van slag door deze goal. Met de moed der wanhoop probeerde ONR nog een keer aandringen en scoren. Jammer genoeg lukte dit niet en bleef het bij de 1-1 stand.

Klaas Kleiker, Sander Ottens, Wouter Bloemendal, , Daan de Ridder, Jeroen Visscher, Michel Kremer (82, Jelte Anne Teitsma), Karsten Bruinsma, Lart Wolthuis, Benjamin Vogelzang, Bouke Plat, Tim van der Meulen

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie