Afgelopen maandagavond hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen Marum E1.
Na daaaaaagen van regen was het eindelijk droog en scheen zelfs een beetje het zonnetje.
Er was veel publiek, vooral van O.N.R.

De wedstrijd begon meteen goed na een snel doelpunt van Steyn.
Na nog een goal van Mees en Steyn lukte het Marum ook, na veel gepass een mooi doelpunt in ons doel te scoren.
Maar daarna kwam Stef en scoorde via een prachtige kopbal het vierde doelpunt voor O.N.R.
Voor de rust was de stand: 4-1

In de tweede helft bleven we een beetje op dezelfde manier spelen. Karen kwam goed naar de bal toe en passte naar rechts en links, Ilse wist ook de ballen goed te plaatsen en Ruben stopte de diepe ballen van Marum, Ward kreeg niet heel veel ballen van Marum te verwerken, maar de ballen die hij kreeg, stopte hij goed.
Mees, Steyn en Merijn vochtten voor de ballen voorin.

In de tweede helft kwam Mees met een mooie goal rechts in de hoek. Een paar minuten later gaf Mees een pass op Merijn en die tikte hem binnen in de hoek.  Nog een paar minuten later schoot Steyn op de lat en Merijn stond op de juiste plaats om hem nog een keer te scoren.

Danel heeft heel goed gefloten en na 2 keer 25  minuten was de stand 7-1 voor O.N.R.

Na het nemen van de penalty's gaan we zelfverzekerd op weg naar de competitie, die a.s. zaterdag weer gaat beginnen tegen Fc Assen!