Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

(JEUGD) LEIDERS OPGELET !! Oefen-of inhaalwedstrijd?

Mon 17 Aug, 08:27


Reminder !


 HIER NOG EVEN EEN REMINDER MET BETREKKING TOT (INHAAL- en) OEFENWEDSTRIJDEN !!! 

Als blijkt dat er doordeweeks inhaalwedstrijden zijn dan krijgen wij (Kantinezaken) dit door via Marc de Raedt (dat wil zeggen als dit via de KNVB is geregeld). Maar !! Helaas gaat daarbij ook wel eens iets mis ! Om de communicatie en de organisatie hiervan vlekkeloos te laten verlopen willen wij jullie aan het volgende herinneren. 

Neem (het liefst ruim van te voren) telefonisch contact op met Danita, Linda of Carien (zie: 'contact' op de website van ONR). Wellicht dat er al iets is geregeld of dat er nog iets geregeld moet worden. Zij nemen dan contact op met de medewerkers van de kantinebezetting. Het mooiste zou natuurlijk zijn om (een) ouder(s) te vragen van het thuisspelende teams (door de leider zelf ook het liefst te benaderen en dan aan ons door te geven). Door de vele inhaalwedstrijden door de afgelopen afgelastingen zullen wij namelijk al vaak een beroep moeten doen op de vaste club van de kantinebezetting. We hopen dan ook op de medewerking van de ouders. 

Tot slot nog de regels met betrekking tot oefenwedstrijden 

Voor oefenwedstrijden dienen de (jeugd) leiders zélf de kantinebezetting te regelen en ook het halen en brengen van de sleutel en de kas bij Roel Kloosterman,Slangenborg 4, telnr. 5014049. Je kunt van te voren het beste even bellen of daar iemand thuis is overdag om de kas en sleutel te halen.

Dit gaat dus NIET via Danita, Linda of Carien








Terug
 
Sponsorgalerie