Home > C1

Zaterdag 30 oktober: Veendam 1894 C1 - ONR C1

Sat 30 Oct, 02:10

1e helft:

ONR begon slap aan de wedstrijd speelde niet goed en kon er niet uitkomen. Veendam stond goed en wij konden geen opening vinden. Veendam had het betere van het spel en kwam dan ook vroeg op 1-0 voorsprong. Toen waren we wakker geschud en gingen we voetballen, we creëerden kansen en kwamen via Hendrik op 1-1. Veendam zijn keeper was niet de beste keeper en liet veel door. Vlak na de 1-1 viel de 2-1 Job kreeg de bal op de zijkant en zag dat de kleine keeper voor zijn goal stond en lobte hem erover heen en zorgde dus zo voor de 2-1 op zijn verjaardag. En toen voetbalden we goed we tikten lekker en de 3-1 en de 4-1 vielen.

Rust

2e helft:

We gingen door met het goede spel en kwamen op de helft van de 2e helft op 5-1 voorsprong.
Toen creëerden we nog kansen maar gingen de ballen er niet in. Uiteindelijk werd het zelfs nog 5-2 voor Veendam via een knullige situatie, maar vlak daarna maakte Maarten de 6-2 en hadden we de 3 punten binnen.