S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR A1 - Eems Boys A1 0 - 1

Sat 04 Sep, 20:02

ONR A1 begint competitie met verlies

Met positieve verwachtingen werd begonnen aan de eerste competitiewedstrijd. Na de toss mocht de tegenstander aftrappen. Het bleek een felle tegenstander et zijn die ons in het begin van de eerste helft weinig ruimte gaf. Na een minuut of 10 spelen wisten onze jongens wat meer ruimte voor zichzelf te maken. Hierdoor kwamen we beter in het spel. Achterin werd weinig weggegeven. Voorin werden een aantal goede kansen gecreëerd. Deze kwamen, jammer genoeg, niet in het doel van de tegenstander terecht. De ruststand was dan ook 0-0.

In de rust werden een aantal zaken aangegeven die in het veld beter konden. Vol goede moed werd dan ook begonnen aan de tweede helft. De tegenstander zat kort op onze spelers. Zij hadden dan ook het betere van het spel. Nu was het Eems Boys die de kansen creëerden. Gelukkig stond Marten een prima wedstrijd te keepen. Hij wist bij zeker vier goede mogelijkheden een doelpunt te voorkomen. Bij de vijfde mogelijkheid lukte dit niet en wist Eems Boys het doelnet te vinden. Zo stond het zo'n 5 minuten voor tijd 0-1. De spelers probeerden het nog wel. Helaas was de eindstand in het voordeel van Eems Boys. Een gelijkspel zou mooi geweest zijn. gezien de tweede helft was de overwinning van Eems Boys niet onverdiend.

Opstelling: Marten, Tom V, Jelmer, Jasper, Tom B, Leon, Camiel, Danel (Tom v L), Gert Jan (Mitchell), Matthijs en Rolf (Thom)