ONR A1 - Hunsingo A1 6 - 0

Sun 19 Sep, 01:13

ONR A1 verdient de eerste drie punten van de competitie.

Vrije trap Camiel. Deze ging net naast.

De eerste wissel vond al voor de wedstrijd plaats en we op de blessurebank. Anko kwam er af en Danel nam er plaats op. Op de blessurebank wordt hij vergezeld door Stephan en Jos. Dit betekende dat er voor de wedstrijd 14 fitte spelers beschikbaar waren.

Na het omkleden werd er eerst terug gekeken op de wedstrijd van de week er voor. Ondanks het goede spel waren er toch een paar momenten die cruciaal zijn voor winst of verlies. Deze punten moesten in de wedstrijd tegen Hunsingo beter gaan.

Met een positief gevoel werd er begonnen aan de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstijd had ONR het betere van het spel. Er werden vele mooie combinaties op de mat gelegd. In de 12e minuut leverde dit onze eerste kans op. Het was Mitchell die twee keer kon schieten. De keeper redde beide pogingen. De spelers bleven goed doorgaan. Twee minuten later was het weer Mitchell die goed door ging. Hij had oog voor Matthijs. Deze wist de 1-0 op het scorebord te zetten. Een kwartier later was het een bal van Matthijs op Camiel. Met een droog afstandsschot zette hij de 2-0 op het scorebord. Vlak voor de rust deed Hunsingo nog wat terug. Eén op één met de keeper was Marten de situatie de baas. Zo kon er met een 2-0 voorsprong gerust gaan worden.

Waar we in de voorgaande wedstrijden mat aan de tweede helft begonnen, werd er nu geconcentreerd begonnen. Binnen 6 minuten werden er al 4 goede mogelijkheden gecreëerd. De eerste drie werden gered door de keeper, ging naast of belandde op de paal. De vierde was raak. Camiel wist Mitchell te bereiken. Deze wist het net te vinden en daarmee ONR op 3-0 te zetten. Het goede spel werd doorgezet. Kansen bleven er komen. Zo'n 20 minuten voor tijd wist Matthijs, met een droog schot vanaf de zijkant, de 4-0 te maken. Hunsingo probeerde wel wat terug te doen. De schaarse momenten dat ze in de buurt van ons doel kwamen waren onze verdedigers ze de baas. Kwamen ze dichter bij het doel kwamen ze Marten tegen, die zich stellig had voorgenomen om de 0 te houden. Tien minuten voor tijd wist Matthijs wederom het net te vinden, 5-0. Anko, die na zijn blessure de eerste speelminuten maakte in deze competitie, wist de eindstand te bepalen op 6-0. Een mooie overwinning, die ook volkomen terecht was. Er is als team gespeeld en gestreden, van de eerste tot en met de laatste minuut. De toeschouwers hebben kunnen genieten van goed spel en een prima inzet.

Opstelling: Marten, Tom B (Jasper), Jelmer, Rolf, Tom V, Gert Jan, Camiel, Thom (Anko), Matthijs, Leon (Tom v L), Mitchell