Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

20-11-2010 SGV - ONR, rust 1-0 eind 2-1

Fri 19 Nov, 04:53




Michel ontvangt de bal . . .

ONR was zelf niet in staat om SGV op de knieën te krijgen en met de hulp van de scheidsrechter lukte het SGV wl om de overwinning binnen te halen!

In een zwaar bewolkt en heiig Schildwolde trad ONR aan tegen SGV. Voor aanvang van de wedstrijd was duidelijk dat ONR niet kon beschikken over Jeroen, Rens, Lars en Benjamin, dus was het voor Martin improviseren welke 11 spelers in de basis kwamen te staan. Gelukkig stond er een mooie ploeg om de wedstrijd met vertrouwen in te gaan. SGV wilde in het begin ONR het spelen lastig te maken en zette veel druk. ONR schrok hier van, maar wist de tegenstander toch te beteugelen. Klaas moest in deze periode één keer doortastend ingrijpen bij een kopbal van de laatste man. ONR wist het SGV ook lastig te maken en speelde bij vlagen goed en aanvallend voetbal. Alleen ontbrak het, zoals wel vaker, aan scherpte en doortastendheid bij de spitsen. Als dan een vrije bal van Lart ook nog uit de hoek wordt getikt door de keeper, begint de moed te groeien bij de tegenstander. SGV probeerde op de counter gevaar te stichten, maar ook dat lukte niet. Op een moment waarop er geen gevaar leek, haalde een middenvelder van grote afstand uit en was tot ieders schrik ook nog doeltreffend (1-0, 24). ONR probeerde direct antwoord te geven op deze tegentreffer, maar dat lukte niet. Ondanks het grote aantal aanvallen en kleine kansjes, wist SGV de voorsprong vast te houden tot aan de rust.

Na de rust wilde ONR koste wat kost, de achterstand wegwerken. Er werd aanvallend gespeeld, wal op een hoger tempo werd rondgespeeld. SGV had hier moeite mee en maakte overtredingen om ONR tegen te houden. Een vrije bal op grote afstand van het doel, werd door Lart genomen. Het was de bedoeling om een van de spitsen in stelling te brengen, maar de bal werd door iedereen gemist, ook door de keeper en dus lag de bal in het net (1-1, 54). ONR probeerde direct de druk op SGV te houden en ging door met aanvallen. De counter was het enige wapen van SGV, maar deze kwam steeds minder in stelling. Toch werd 1 counter ONR fataal, doordat Hein onnodig hard in de buurt van de buitenlijn een onbesuisde sliding inzette en de tegenstander onderuit haalde. De scheids bedacht zich niet en toonde Hein de rode kaart. Door deze actie was niet alleen Hein van slag, maar ook de scheidsrechter. De vrije bal die volgde, werd in de zestien geplaatst en gemist door iedereen. De bal rolde over de zijlijn en ineens floot de scheidsrechter voor een overtreding binnen de 16 en toonde Bouke een gele kaart. Tot schrik van heel ONR gaf hij ook nog een penalty! Iedereen van ONR en SGV had niets gezien en toch een penalty? SGV profiteerde van dit buitenkansje en schoot de bal binnen, ondanks de verwoede poging van Klaas om de bal te stoppen (2-1, 70). ONR verzamelde na deze dubbele tegenslag alle moed en ging in de aanval. Met 1 man minder werd SGV weggespeeld en een overwicht gecreëerd. Ondanks dat, lukte het niet om de bal in het net te krijgen. Kopballen, schoten ontbeerden de kracht en de richting om in het doel te belanden. Al met al een vervelende nederlaag met een vervelende bijsmaak, door de eigen domme rode kaart en de onbegrijpelijke strafschop!

Spelers: Klaas Kleiker, Sander Ottens, Hein Luinstra, Wouter Bloemendal, Daan de Ridder (45, Tim van der Meulen), Tom Hidding (76, Jelte Anne Teitsma), Karsten Bruinsma, Bart Plasman, Lart Wolthuis, Bouke Plat, Michel Kremer

El Líder








Terug
 
 
Sponsorgalerie