Home > S1

14-05-2011 Noordwolde-ONR, rust 1-0 eind 3-2

Thu 12 May, 22:31

Wouter heeft net gescoord

ONR trad de laatste wedstrijd aan tegen en in Noordwolde, met de wetenschap dat een periodetitel al binnen was. Ondanks dit gegeven ging ONR furieus van start en regende het kansen. Maar ook vandaag, bleek het erg moeilijk om de bal in het net te schieten. Noordwolde was veel effectiever en maakte gretig en goed gebruik van de weinige kansen en sleepte de overwinning uit het vuur.

In de eerste helft was het ONR dat de een na de andere kans creëerde. Spitsen, middenvelders en opkomende verdedigers waren niet in staat om de bal achter de keeper te werken. In de blessuretijd van de eerste helft was Noordwolde wel erg efficiënt met de kans die het geboden kreeg. Voor de verdediging door het hoe vrij de spits stond, lag de bal in het net (1-0, 45+1).

Na de rust was ONR weer op het oorlogspad, maar het moest met lede ogen aanzien dat het weer Noordwolde was dat scoorde. De eerste goal werd in de schoot geworpen, doordat Klaas de bal rechtstreeks in de voeten van een aanvaller plaatste en te laat terug was om het schot te keren (2-0, 51). ONR leek niet van slag en bleef de aanval zoeken. Weer was het echter een counter waaruit Noordwolde zijn slag sloeg en doeltreffend was (3-0, 66). Noordwolde vond het allemaal wel goed en liet ONR komen. Gelukkig lukte het nu wel om te scoren. Uit een vrije schop bereikte de bal Wouter, die vogelvrij inkopte (3-1, 78). Nog voldoende tijd dacht iedereen om Noordwolde pijn te doen. Vlak voor tijd lukte dat ook. Een snelle anval over links bereikte Martijn, die de bal strak voorschoot. Bouke bedacht zich niet en werkte de bal in het doel (3-1, 87). Daarna was de koek op voor ONR en werd het reguliere seizoen afgesloten met een nederlaag.

Met de hulp van het wetenschappelijk bureau van ONR (Rob van Baak en Jan Buigholt), werd de eerste tegenstander in de nacompetitie vastgesteld. De Griffioen uit Oosterwolde is de tegenstander en niet Aduard 2000, zoals velen beweerden. Zaterdag de eerste wedstrijd in Roden. Dus komt allen!

Spelers: Klaas Kleiker, Sander Ottens, Rens van der Knaap, Wouter Bloemendal, Jeroen Visscher, Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Martijn Alssema, Michel Kremer (Benjamin Vogelzang, 56), Bouke Plat, Tim van der Meulen