Home > D2

ONR D2 begint met winst.....

Sun 05 Sep, 08:05

Zaterdag 4 september stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma thuis tegen Yde de Punt D1. Na drie bekerwedstrijden waar de jongens goed voetbal hadden laten zien begonnen we op het hoofdveld aan de competitie.

Het eerste kwartier gaf een rommelig wedstrijdbeeld. Twee teams die aan elkaar gelijk waren. Een ONR wat niet het voetbal liet zien wat ze eerder in de bekerwedstrijden hadden laten zien. Toch wat spanning? De posities en de veldbezetting waren niet goed. Toch na een goed kwartier was het Nathan die de score opende. Hij reageerde attent op een bal die de keeper losliet na een schot van Rik. De tegenstander kreeg ook wel enige kansen maar kon deze niet verzilveren. Het was ONR dat op een 2 - 0 voorsprong kwam door een schitterend afstandsschot van Ruben. Dan denk je als leiders aan de kant nu gaan we door, maar helaas niet. Het was de tegenstander die ons onder druk zette en de stand gelijk kon trekken. Er werd door ONR de laatste 10 minuten teveel ruimte gegeven aan de tegenstander en geen organisatie bij ons. De kleedkamer in met een 2 -2 stand.

In de kleedkamer de jongens enkele aanwijzingen gegeven en zelf waren ze er ook van overtuigd dat ze konden winnen. En dat lieten ze dan ook zien in de tweede helft. De aanwezige toeschouwers en leiders zagen een ander D2 dan in de eerste helft. Ze lieten weer dat voetbal zien wat ze kunnen. Een goede organisatie, combinatievoetbal en scoren. De derde werd door Rik gemaakt. Gebruik makend van zijn goede rechterbeen liet hij de keeper kansloos op zijn schot van afstand. De vierde was van Gjalt. Ik vind het altijd schitterend als er op dit niveau een kopgoal wordt gemaakt. Nu was het Gjalt die vanuit een hoekschop van Ruben de bal met zijn hoofd het doel in kopte. Het laatste kwartier kregen we nog de nodige kansen om de score op te voeren, maar helaas waren we te slordig of stond de paal(Jeffrey) in de weg.

Al met al een verdiende 4 - 2 overwinning. Een goed begin van de competetie. Een mindere eerste helft, gevolgd door een sterke tweede helft. Als we zo doorgaan dan kunnen de toeschouwers, leiders en de JONGENS genieten van dit elftal. Wordt vervolgd.