Home > C1

Zaterdag 12 maart: ONR C1 - Marum C1

Sat 12 Mar, 14:14

1e helft:

We begonnen goed en we speelden goed en we kregen heel veel kansen en uiteindelijk stond het 3-0 bij rust. De 1-0 viel door de zoveelste combinatie tussen Hendrik en Sander. Hendrik zette de één twee met Sander op en maakte hem zelf af. Het liep goed we speelden goed het duurde ook niet lang voordat de 2-0 viel met een mooi schot van Hendrik was het 2-0. Vlak daarna kwam Jan mee op en met een zondagsschot zette hij de 3-0 op het scorebord. Het was een wonder dat het bij 3-0 bleef in de 1e helft.

Rust

2e helft:

In de rust was niet veel gezegd alleen dat we gewoon door moesten gaan waar we mee bezig waren en dat deden we. Al vrij snel in de tweede helft viel de 4-0. We kregen een corner en toen gaf Bram een perfect voor en Sander kopte de 4-0 binnen. Toen hielden we eigenlijk een beetje op met voetballen en kregen we niet echt kansen meer. Het was wat rommelig maar met een mooi schot zette Hendrik een kwartier voor tijd de 5-0 op het scorebord. De keeper had er geen zin meer in. En vlak voor tijd maakte Bram er nog 6-0 van na een mooie actie.