Lycurgus E1 ONR E1 2-2

Sat 25 Sep, 08:31

Door: Ward Hopmans

Mees Gootjes, mooie acties.

Zaterdag begon de wedstrijd in Groningen, om 10.15 uur, tegen Lycurgus met zon. Na 2 minuten was er al een schot op het doel die goed gestopt werd door Ward. Daarna scoorde Steijn door een mooie passes van Stef in de 7e minuut van de wedstrijd.

Beide teams waren hard aan het werk en het was voor beide partijen steeds spannend. Wij hadden hele mooie kansen op het doel, bv Merijn een kopbal op de paal, maar de bal wilde maar niet over de doellijn. Uiteindelijk was er een uitbraak van Lycurgus en werd het 1-1. Daarna scoorde Max door een mooie opbouw  en goed samenspel van het team.

We gaan pauzeren met een stand van 1-2.

Na de pauze is er veel druk van Lycurgus en zij scoren al binnen 2 minuten uit een corner. Daarna enorme chaos voor het doel van ONR, maar Karen weet ons er goed uit te redden.

Tijdens de hele wedstrijd kwamen de passes goed aan. Mees had nog een paar mooi acties, maar helaas ook daar wilde de bal niet over de lijn en tussen de palen.

Stef en Ruben hebben heel wat loopwerk verricht en ons team goed verdedigd. Kortom voor de ouders was het een spannende wedstrijd om naar te kijken! en Max wordt bedankt voor het meedoen. Uiteindeijke stand: 2-2.