ONR speelt haar eerste wedstrijd in de compitie uit tegen Oldehove.

Drie man van OKVC schermen de bal af

In de rij voor de Penalties

De Penaltie van Joost

Mooie techniek van Stef

F1 vertrok om 08.00 uur richting de kop van Groningen voor de eerste competitie-wedstrijd. Na veel koeien en weilanden gezien te hebben kwamen we aan bij het mooie complex en schitterende grasvelden van OKVC (Oldehove-Kommerzijn-Voetbal club).
De jongens moesten nog wel wakker worden en de eerste helft speelde ONR F1 nog niet zo actief als de eerste wedstrijden in de beker. Toch kon ONR een 2-0 score noteren na doelpunten van Rogier en Sam. Hendrik wist de jongens in de rust wat op te peppen en iedereen leek al een stuk actiever toen ze de kleedkamer uitkwamen.

De wedstrijd werd al snel in ons voordeel beslecht. Er waren doelpunten van Bart, Stef, Bas (3 keer), Tim en Rogier. Maar het was het hele team die begon te spelen. Joost wist menige aanval af te slaan en vaak met zijn harde schot de voorhoede te bereiken. Bas hielp hem vaak en maakte ook een rush waar hij uit scoorde. Zijn afstandschot was ook zeer fraai. Stef, Tim en Rogier stonden voorin duwden de tegenstander vaak naar achteren. Bart en Sam waren op het middenveld goed aan het voetballen. De keeper, Justin was weer ouderwets goed. Als een tijger spring hij op de de bal en wist de nul verdiend te houden.

De eindstand werd 9-0 in het voordeel van ONR F1.

Een goede start van de competitie, goed gespeeld jongens!