Zaterdag 18 september: ONR C1 - JV Oostenburg C1

Sat 18 Sep, 08:26

1ste helft

Op zaterdag 18 september speelden we een wedstrijd tegen JV oostenburg C1

We begonnen goed en we scoorden al na een paar minuten. Een mooie steekpass en Merijn werkte goed af. 1-0. We drukten goed door en met succes. Merijn kwam vanaf de zijkant met een prachtige voorzet en Sander was goed vrijgelopen en kopte hem over de keeper in de hoek een prachtige aanval 2-0. We kwamen er nog een keer doorheen met een mooie steekpass van Bram, Merijn liep door en schot hem voorbij de keeper in het goal 3-0

Rust

2de helft

De 2de helft begonnen we matig en Oostenburg werd iets sterker. Ze kregen een paar kansen.

We hadden minder concentratie en dat was niet goed voor ons voetbal.

De bal werd diep gespeeld door een verdediger van Oostenburg en Danny raakte de bal aan met zijn handen buiten het strafschopgebied. Een vrije bal voor hun en ze scoorde 3-1

Maar wij gingen in de aanval en kregen een panalty. Bertik nam hem en scoorde 4-1

En dat was ook de eindstand 4-1 gewonnen een goeie wedstrijd