Noordwolde A1 - ONR A1 1 - 1

Sat 09 Oct, 04:42

ONR verliest twee punten.

Corner ONR.

De wedstrijd was een half uur vervroegd. Ondanks de mail en de info op de site, bleken niet alle spelers op de hoogte te zijn. Dit betekende dat we zo'n 20 minuten later vertrokken.

Na een korte warming-up en wedstrijdbespreking waren de spelers vast van plan om met drie punten naar huis te keren. Vanaf de aftrap bleek al dat ONR beter was dan de tegenstander. Toch was het Noordwolde met de eerste echte kans. Een goed genomen vrije trap werd door een speler van Noordwolde achter zijn standbeen langs gespeeld. De bal ging net langs de paal. Hierbij bleef het ook, wat de kansen van Noordwolde betreft. Het spel speelde zich vnl. af op de helft van de tegenstander. In de 20e minuut wist Rolf een bal op het Noordwolderdoel te schieten. De keeper wist de bal over te tikken. Hierna volgden een paar kansen voor Leon. Deze kwamen echter uit bij de keeper. In de 45e minuut wist Thom Jelmer te bereiken. Deze aarzelde niet en schoot de bal tegen het net. Ruststand 0-1.

In de rust werden een aantal afspraken gemaakt om met een goed resultaat naar huis te gaan. Ook in de tweede helft vond het spel plaats op de helft van de tegenstander. Er werden wel een aantal kansen gecreëerd, maar het net niet gevonden. Halverwege de 2e helft kreeg Noordwolde een corner. De scheidsrechter zag een schwalbe aan voor een overtreding en legde de bal op de stip. Deze, makkelijk gegeven, penalty werd in de hoek ingeschoten. Marten zat er wel bij, maar kon net niet bij de bal. ONR bleef proberen om het winnende doelpunt te scoren. Dit lukte helaas niet. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een teleurstellend gelijkspel.

Opstelling: Marten, Tom V, Anko, Rolf, Jasper, Gert Jan (Tom v L), Jelmer, Leon (Mitchell), Thom (Danel), Camiel en Matthijs