Home > D2
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

ONR wint wederom van VEV'67 D3...

Sat 11 Sep, 15:20



Vandaag mochten we wederom aantreden tegen VEV'67 D3. Na de winst eerder in de beker gingen we vandaag voor de winst in competitieverband. Met een aantal afwezigen trapten we om 09.00 uur af. Vanaf het beginsignaal waren we de betere ploeg. Er werd door de jongens goed gecombineerd en de flanken werden goed bezet. Dit resulteerde al snel in mogelijkheden om de score te openen. Het was Max P. die de 0-1 maakte. Komend vanaf rechts trapte hij de bal met zijn sterke linkerbeen hard hoog in het doel waarbij de keeper kansloos was. We bleven de tegenstander onder druk zetten. Volgens mij heeft onze keeper de eerste 20 minuten geen bal aangeraakt. We kregen genoeg kansen om de score op te voeren, maar ontbrak het ons aan de finale afronding. Rik was nog dichtbij met een mooie kopbal. Toch kon hij een mooie voorzet van Jeffrey vanaf links mooi afronden en zo de 0 - 2 maken. In de eerste helft werd er verder goed gevoetbald en gingen we tevreden de kleedkamer in voor een kop thee.

Als leider heb je dan weinig te zeggen, alleen dat ze zo door moeten gaan en dat we de nul achterin moeten houden. Dat laatste is dan ook gelukt. Over het spel zijn we wat minder tevreden, maar dat mag ook als leider. ONR voetbalde wat minder scherp. Zo kwam VEV beter in de wedstrijd en kregen ze ook enkele kansen om te scoren. Maar dan hebben we nog altijd Gerjan in het doel staan die geen bal door wil laten en natuurlijk ook een goede verdediging ditmaal onder leiding van Bas. Door afwezigheid van Joep was hij laatste man en dat deed hij zeer goed. Zijn verdediging aansturen en daar waar nodig de gaatjes dicht lopen. Toch kregen we nog de nodige kansen om de score op te voeren. Ik denk dat het doelsaldo wel eens belangrijk kan worden aan het eind van de competitie. Medekoploper De Held D2 scoort er lustig op los. Dus voor de komende wedstrijd een belangrijk punt. Nu was het Ruben die een mooie combinatie tussen Max en Jeffrey van afstand kon afronden. Vooraf zeiden de jongens al dat Ruben meer van afstand moest schieten. En dat deed hij nu dus weer. Met zijn fameuze rechter vanaf links liet hij de keeper kansloos op zijn schot. Daarna was het Max P. die een mooie individuele actie schitterend afrondde. Eindstand 0 - 4.

Een goed begin van de competitie. Als leiders en toeschouwers is het mooi om te zien dat de jongens er veel plezier in hebben en dat ze ook nog bereid zijn om D3 te helpen. Drie jongens zijn gelijk na de wedstrijd op de fiets gestapt en zijn naar ONR gegaan en hebben nog een wedstrijd gevoetbald. Ook daar zijn de drie punten naar ONR gegaan. Klasse jongens en de complimenten van D3.

Jurgen.








Terug
 
 
Sponsorgalerie