ONR A1 - Glimmen A1 3 - 1

Sat 02 Oct, 01:48

ONR pakt drie punten.

Thom met één van zijn rushes.

In deze wedstrijd moesten we het doen zonder onze laatste man Jelmer. Hierdoor begon Anko op zijn plek. De wedstrijd begon veelbelovend. Al in de 3e minuut wist ONR een 1-0 voorsprong op het scorebord te zetten. Na een goede loopaktie van Matthijs wist Leon de bal op Matthijste spelen. De keeper kon zjn schot nog met de voet keren. Leon was goed door gelopen en wist de terugkomende bal in het doel te werken. Hiern was ht Glimmen die ONR terugdrong. ONR kwam niet veel aan aanvallen toe en moest zich meer beperken tot verdedigen. Na een kwartier spelen kreeg Glimmen de eerste kans. Het schot ging net over. Glimmen bleef drukken. In de 22e minuut wisten zij de gelijkmaker te scoren. In de korte hoek wist Marten de bal nog te stoppen. De terugkomende bal werd voorgezet en de bal kon eenvoudig worden ingekopt. Langzamerhand kwam ONR weer wat beter in het spel. Zo'n 10 minuten voor de rust ging Matthijs goed door. De voorzet was net te hard waardoor er geen scorend vervolg was. De thee werd opgezocht met een 1-1 stand.

In de rust werd door Hans de punten op de i gezet. Afspraken gemaakt en een aantal verbeterpunten doorgesproken.

De eerst kans na de rust was voor Glimmen. Marten kon de kopbal pakken. In de 4e minuut wist Thom een schot ten lossen. Deze werd gestopt door de keeper. In de daaropvolgende minuut was het wel raak. Na een voorzet van Thom wist Leon zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd te maken, 2-1. Zo kwam ONR weer beter in de wedstrijd. Het spel speelde zich voornamelijk op hetmiddenveld af. Beide ploegen wisten wel wat kansjes te creëeren. Grote mogelijkheden leverde dit echter niet op. In de 42e minuut wist Danel Matthijs in stelling te brengen. Hij wist de eindstand op 3-1 te brengen. Dit was zeker niet de beste wedstrijd van ONR. Wel bleven de drie punten in Roden. Hierdoor stijgen we naar de 6e plaats.

Opstelling: Marten, Tom V, Anko, Rolf, Jasper (Tom v L), Gert Jan (Danel), Camiel, Leon, Thom, Matthijs en Mitchell