01/25/15

ONR F2 in de Euroborg

F2 in de Euroborg

Afgelopen zondag is ONR F2 naar de wedstrijd Groningen-Utrecht geweest. FC Groningen had ons daarvoor uitgenodigd, samen met andere F-teams uit de regio die kampioen zijn geworden in de najaarscompetitie van 2014.
Met de spelers en begeleiders zaten we mooi dicht op het veld en hebben daar een spannende wedstrijd gezien. En in de rust mochten we het veld op! Er zijn toen wat foto's gemaakt en daarna hebben we een ereronde gelopen langs de tribune, hartstikke cool! Daarna een patatje gegeten en de rest van de wedstrijd gekeken.
Wat een leuke dag!

en een ereronde langs de tribune

01/24/15

F2 heeft nieuwe sponsor

F2 in hun nieuwe outfit

F2 heeft voor aankomend seizoen een sponsor gevonden. Test IT uit Leek sponsort de jonge helden en steekt het talentvolle jeugdteam in een nieuw tenue. Zaterdag 24 januari is het tenue aan het team aangeboden

10/04/14

Op naar de top!

Het is 4 oktober, dierendag. Met 7 voetballers op weg naar Be Quick F6. Zij staan op de 1e plek en dan zonder wisselspelers die kant op..... spannend.

Aan het begin van de eerste helft is het aftasten, de teams lijken even sterk. Na een tijdje maakt Mathijs een mooi doelpunt, we staan voor! Tegen de no 1!. De kansen blijken aan onze kant te liggen, Mathijs maakt zijn tweede van de wedstrijd. In de rust wisselen we de keeper en gaan met goede zin het veld weer op. Be Quick heeft ook gewisseld en een paar sterke aanvallers opgesteld. We krijgen er 2 om de oren, maar door het mooie draaiwerk van Ruben en het goede samenspel maken wij er ook nog twee, door Ruben en Stefan. Met 4-2 gewonnen.... als enige in de poule alle wedstrijden gewonnen, we staan op de 2e plaats.