Jaarafsluiting Futsal ONR seizoen 2014/2015

ONR 1 in de race voor promotie naar Topklasse!

Update 13 mei 2015

Helaas. ONR 1 is er niet in geslaagd de 2 - 4 verloren thuiswedstrijd in Oosterwolde goed te maken. Uit werdt met 4 - 4 gelijk gespeeld en daarmee is ONR uitgeschakeld voor promotie naar de topklasse.

Update 7 mei 2015

Helaas, de eerste wedstrijd is thuis met 2 - 4 verloren. Maar, geen paniek! Maandag 11 mei is de return in Oosterwolde! Om 20:30 uur wordt er afgetrapt in Sporthal Boekhorst te Oosterwolde. Komt allen!!

1 mei 2015

ONR 1, uitkomend in de Hoofdklasse H, heeft nacompetitie afgedwongen voor promotie naar de topklasse. Daarin zullen ze het woensdag 6 mei om 21:00 uur thuis opnemen tegen De Griffioen 1 uit Oosterwolde. De Griffioen is als tweede geïndigd in de Hoofdklasse I. De return vindt plaats op 11 mei om 20:30 uur in Oosterwolde.

Komt alle het eerste aanmoedigen zodat we volgend jaar weer een niveautje hoger uitkomen!!

SPELERS GEZOCHT!!

ONR 3, uitkomend in de 2de klasse, is op zoek naar 1, 2 of 3 extra spelers. Is er iemand die momenteel geen team heeft en ons zou willen versterken? Of kennen jullie mensen die dat zouden willen? Laat het dan weten via onrzaalvoetbal@gmail.com

Programma zaalvoetbal seizoen 2014 - 2015

Even voorstellen: Futsal ONR

Zoals de titel al doet vermoeden willen wij onszelf even voorstellen. De zaalvoetbalafdeling van ONR, ook wel Futsal genoemd. Futsal is de internationale naam voor zaalvoetbal en is afgeleid van de Spaanse woorden 'futbol' (voetbal) en 'sala' (zaal). Futsal is een snelle en zeer aantrekkelijke sport waarbij vaak veel doelpunten vallen!

Bij ONR zijn 6 teams actief in de zaal, waarvan het 1ste team, na 2 jaar in de topklasse te hebben gespeeld, uitkomt in de hoofdklasse. De thuiswedstrijden van ONR worden meestal gespeeld op woensdag- of vrijdagavond in de sporthal in Peize.

Indeling seizoen 2014 / 2015:

ONR 1: Hoofdklasse H

ONR 2: 4e klasse 13

ONR 3: 2e klasse 3

ONR 4: 4e klasse 10

ONR 5: 4e klasse 10

ONR 6: 4e klasse 13

Lijkt het je leuk om te zaalvoetballen, op niveau of recreatief, meld je dan aan via onderstaand e-mailadres!

Met vriendelijke groet,

Frits van Hell

Eerste editie winterzaalcompetitie Noordenveldcup

ONR doet mee aan de eerste editie van de winterzaalvoetbalcompetitie Noordenveldcup. In deze competitie spelen, van december tot en met februari, de F-, E- en D-teams van de zeven voetbalverenigingen die de gemeente Noordenveld rijk is. 

Er doen in totaal 66 teams mee in 11 poule's. Voor iedere poule is er een prijs beschikbaar. De prijs is een beker en wordt op de laatste wedstrijddag uitgereikt. De laatste speeldag van dit toernooi is op zaterdag 20 februari. De wedstrijden worden gespeeld onder de vlag van de KNVB. 

Het volledige wedstrijdprogramma is te vinden op de website www.noordenveldcup.nl. Naast het speelschema is ook op deze site het laatste nieuws te vinden en zullen uitslagen, tussenstanden en foto's worden geplaatst. Kortom alle informatie over dit drie maanden durende evenement voor jeugdige voetballers uit de gemeente Noordenveld is te vinden op de bovengenoemde site. 

Geen nieuws in deze lijst:

Programma

Voorlopig geen programma! Geniet van de zomer en volgend seizoen weer fit aan de bak!

Zaalvoetballen bij ONR

Wil je ook zaalvoetballen bij ONR?

Dat kan!

Aanmelden kan per team of indiviueel, neem contact op via het onderstaande mailadres

onrzaalvoetbal@gmail.com

 

 

ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.