Nieuwe tenues voor v.v. ONR

In de komende jaren zullen de tenues van alle jeugdteams stapsgewijs worden vervangen. Zie het nieuwe tenue van v.v. ONR op de foto hiernaast. Alle keepers krijgen een frisse limoen groene keeper set, zie de afbeelding onderaan.

Het nieuwe shirt is een modern, eigentijds shirt, maar wel met een knipoog naar het verleden gezien de blauwe V op de borst. ONR is namelijk zo’n 50 jaar geleden begonnen met een oranje shirt met een lange dunne zwarte V op het shirt. Zie hiervoor de foto’s uit de beginjaren van ONR in het clubhuis. Bij het nieuwe shirt horen ook nieuwe broekjes en kousen.

Clubwebshop v.v. ONR

Vanaf seizoen 2015-2016 is het beleid binnen ONR dat de puppy’s, F’jes, E’s en alle G-voetballers (jeugd en senioren) een trainingspak in bruikleen van v.v. ONR krijgen.

Vanaf de D’s tot en met de senioren kunnen leden zelf iets uitzoeken in de clubwebshop, zie hiervoor www.sportmaat.nl/clubwebshops/oranje-nassau-roden.html. Op alle producten uit de clubwebshop kunnen leden hun eigen naam of initialen laten drukken.

De zwarte trainingstop met de ronde nek wordt van harte aanbevolen. Helaas is deze in de maten M en L niet eerder leverbaar dan in maart 2015. Dit komt doordat het bedrijf Hummel door haar voorraad heen is. Hummel laat op dit moment weer nieuwe trainingstops produceren.

Sporttassen

Voor álle leden van ONR geldt dat zijzelf een sporttas kunnen kopen in de clubwebshop, die zal worden bedrukt met het logo van ONR. Indien leden dat wensen kan ook de tas met hun eigen naam of initialen worden bedrukt. 

Let opvanaf maart 2015 zal er ook nog een rugtas aan de clubwebshop worden toegevoegd.

Voorbeeld Keepershirt Limoen groen

Limoen groen keepershirt

Artikelen passen

In maart 2015 zal Sportmaat weer aanwezig zijn in het clubhuis van v.v. ONR met alle producten uit de clubwebshop. In de tussentijd kunnen de artikelen gepast worden in de winkel van Sportmaat aan het Zuiderdiep 89 in Groningen.

Sportmaat heeft namelijk een kleine voorraad van de artikelen uit de clubwebshop van ONR op voorraad. Binnen een uur kunnen deze producten worden bedrukt, afgerekend en meegenomen en anders binnen een week alsnog worden geleverd.

Bezoek de Clubwebshop

Bezoek de Clubwebshop op de website van Sportmaat.

Nieuw ONR tenue

Het nieuwe ONR tenue

Sponsoren

De clubwebshop is een samenwerking met Sportmaat uit Groningen. Sportmaat richt zich volledig op het ondersteunen van voetbalverenigingen op dit gebied! 

Met de nieuwe kledinglijn ontstaan er mooie nieuwe mogelijkheden voor sponsoren. Denk aan één of meerdere sponsoren op een shirt. De investering kan zo worden gedeeld, want alleen met de hulp van sponsoren zullen alle jeugdteams de komende jaren van nieuwe tenues kunnen worden voorzien.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en sponsoring kan contact opgenomen worden met de sponsor commissie.

Contactpersoon hiervoor is Jeroen Fierstra. Jeroen is te bereiken op: 06-36513579.

Shirt wordt bedrukt

ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.