Met de G naar de FC

Hallo allemaal,
 
Zondag 1 maart gaan we met z’n allen naar de wedstrijd FC Groningen- ADO Den Haag. Hoewel de wedstrijd om 14.30 uur begint, willen wij jullie vragen om kwart voor twaalf aanwezig te zijn bij ONR.
 
Misschien hebben jullie wel gehoord of gelezen dat wij bezig zijn een busje aan te schaffen voor vervoer naar de wedstrijden. Het geld voor de bus is bijna binnen. Om de sponsoren te bedanken willen wij ze graag een foto aanbieden van de bus en alle spelers erop. Omdat zondag iedereen mee gaat, is dit een goed moment om de foto te maken. We willen jullie vragen om voor de foto jullie ONR trainingspak aan te doen, zodat we allemaal hetzelfde gekleed zijn. We gaan dan bij ONR met de bus op de foto.
 
Vervolgens gaan we om kwart voor één naar Groningen. We parkeren de auto’s en bus in Hoogkerk en gaan vandaar uit naar de Euroborg. Er gaat 1 auto naar de Euroborg voor diegene die niet zo’n eind kunnen lopen.
 
We zitten niet in een Skybox, maar vlak voor aan, bij het veld. Kleed je dus goed warm aan, je zit een poos stil en het kan koud zijn. Eet van te voren een boterham of neem je boterham mee dat je bij ONR kunt opeten.
 
Dus:
- Kwart voor twaalf bij ONR
- Zorg dat je gegeten hebt of iets te eten bij je hebt
- Zorg ervoor dat je het trainingspak van ONR aan hebt
- We maken een foto met de nieuwe bus
- Zorg ervoor dat je goed warm gekleed bent
- Om kwart voor een gaan we naar Hoogkerk
- In Hoogkerk gaan we met de bus naar de Euroborg.
- Om half drie begint de wedstrijd.
- Neem vooral een goed humeur mee!
 
Tot zondag!
 
Jannetta Roede
Annelies Buigholt

02/05/15

G junioren spelen zaalvoetbaltoernooi in Smilde

Zaterdag 31 januari was het weer zover. De G-junioren speelden hun jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van Topkids (Asserboys) in Smilde.
We vertrokken om half een, met 7 spelers, naar Smilde, vanaf ONR. Vol goede moed, want vorig jaar waren we eerste geworden. Helaas was Michael ziek, hij kon niet mee. Om half twee was de eerste wedstrijd. Vanwege de afwezigheid van Michael, was Hedde aanvoerder. Hij bleek een goede vervanger van Michael.  Hedde stond als laatste man goed te spelen. Arjan keepte, als vanouds, erg goed en ook Lisa had de smaak te pakken. Zij veroverde veel ballen. Thijn maakte bijna een doelpunt, na een goede pass van Henri. Thijn en Henri speelden goed naar elkaar over. Lennard was ook lekker fanatiek en speelde als vanouds . Hij was overal te vinden. Voor Erik was dit het eerste zaalvoetbaltoernooi en hij deed het erg goed.  Fijn dat hij bij ons is komen voetballen.
Er zijn in totaal 5 wedstrijden gespeeld waarvan 3 gelijk en 2 verloren.  Helaas konden we de titel dus niet verdedigen. Maar, we hebben het erg gezellig gehad met elkaar. We hadden veel plezier en dat staat voorop!
We kregen een mooie beker en wat lekkers. Om half zes gingen we weer naar huis, moe maar voldaan!

12/10/14

Verslag wedstrijden in Joure door Arjan

Op zaterdag 6 december waren er twee wedstrijdjes  in Joure. We moesten tegen Kids United en SC Joure. Eerst gingen we tegen Kids United, die wedstrijd verloren we maar net, 5-3. Dat was erg jammer. In de tweede wedstrijd gingen we tegen SC Joure, Hedde speelde erg goed op zijn nieuwe positie  als centrale verdediger , we zijn blij dat Hedde  na lange tijd er weer is, hij stopte veel schoten.Het ging heel goed de hele eerste helft stonden we 0-0, opgegeven moment, was ons team uitgeput. Waardoor alles een beetje instortte uiteindelijk verloren we met 6-2. Ik vond allebei de wedstrijdjes leuk, we deden goed ons best, speelden goed samen en verdedigde best goed. Er deed ook een nieuwe jongen mee,  hij heet Erik ,hij speelde erg goed.

Groetjes van Arjan  

Onze keeper Arjan
Foto van de wedstrijd

Gezellige avond met verrassing door Sint en Piet!

In het kader van Wereldgehandicaptendag gingen we eerst met elkaar eten, daarna trainen en werden we verrast door Sint en drie Pieten. We kregen cadeau's en hadden veel plezier met elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Sint bedankt en misschien tot volgend jaar!

Heerlijk gegeten, daarna feest!

10/11/14

Verslag zaterdag 11 oktober, door Thijn Buigholt

Zaterdag 11 oktober moesten we, samen met TopKids 3, voetballen tegen SJS kids uit Stadskanaal. We moesten in Assen voetballen. We moesten vertrekken om 9.00 uur. Arjan, onze keeper was er niet bij. Ook Hedde was er niet. Johan was scheidsrechter en Arnold was coach. Er deden 4 kinderen van Top Kids met ons mee. Wij waren met z’n tienen. Gelukkig had Top Kids wel een keeper. De eerste helft hebben we verloren met 9-1. Maikel scoorde het enige doelpunt. De tweede helft wonnen we met 5-2. Maikel scoorde nog drie keer, Henri een keer en Wouter van TopKids scoorde nog een. De einduitslag was 11-6. We hebben een erg leuke ochtend gehad. Het is leuk om samen met TopKids een team te vormen. 

Groetjes Thijn

Teamfoto 2014 / 2015

Hedde ontbreekt

09/26/13

Informatie over de G jeugd

Lijkt je het ook zo leuk om te voetballen maar lukt dat niet goed in het gewone voetbal? Misschien kun je eens komen kijken bij ons. Wij zijn de G jeugd van ONR en we hebben allemaal een beperking maar dat geeft niet want wij voetballen lekker op ons eigen niveau en hebben veel plezier. Kom gerust een keer naar de training en/of doe eens een paar keer mee. We trainen op de donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Wil je liever eerst wat meer informatie, bel dan met Annelies Buigholt 050-5019909 of met Jannetta Roede 050-5010754

Emma en Thijn met de "buit"

ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.