25.08.2014 07:54 Leeftijd: 319 days

Nieuwe kleding


Sportmaat, sponsor van ONR.

Veel van de huidige shirts, broekjes en kousen zijn versleten. Daar komt bij dat een aantal sponsor contracten aflopen en die shirts vervangen moeten worden.

De huidige shirts zijn echter niet meer verkrijgbaar en dat heeft als gevolg dat het er anders uit komt te zien. Reden om te kijken of het mogelijk is een nieuw wedstrijdshirt te ontwikkelen, één die uniek is en die lang leverbaar is. Dit is mogelijk en zeer binnenkort zal het eerste shirt, de proefdruk, in de kantine te zien zijn. 

Het nieuwe shirt wordt een modern, eigentijds, shirt maar wel met een knipoog naar het verleden! Bij het nieuwe shirt horen ook nieuwe broekjes, kousen en keepertenue ’s.

Uiterlijk in de winterstop zal begonnen worden met de uitrol van de nieuwe tenues. Tot die tijd zullen de oude tenues gebruikt moeten worden. Wel zijn de echte slechte shirts, broekjes en kousen weggegooid. Ook shirts waarvan de sponsorcontracten afgelopen zijn worden vooralsnog gebruikt.

Ook wordt er een wijziging doorgevoerd met betrekking tot de tassen en trainingspakken. Met ingang van het komende seizoen zullen alleen nog de F, E, G-jeugd en G-Senioren een trainingspak ontvangen. Bij de oudere teams zullen in de kledingtas een aantal trainingspakken of sweaters gedaan worden voor de wissels. 

Tassen aan de jeugd zullen niet meer door de vereniging verstrekt worden. Door sponsoren is ooit mogelijk gemaakt dat tassen verstrekt konden worden. Deze sponsoren zijn er niet meer en de kosten kunnen niet door ONR gedragen worden.

Voor alle leden zal een webshop gelanceerd worden. Hierin zijn trainingspakken,sweaters, tassen in een ONR lijn en andere ONR artikelen te krijgen. Eventueel is het mogelijk je naam op het pak/sweater af te drukken.

Deze artikelen zullen ook in de ONR kantine getoond worden.

Voor de ontwikkeling en aanschaf van de nieuwe tenue’s en het opzetten van een webshop is ONR de samenwerking aangegaan met Sportmaat uit Groningen. Dit sportbedrijf richt zich alleen op voetbal en het ondersteunen van vereniging op dit gebied! Een actie als deze is alleen mogelijk als er sponsoren zijn die ONR willen helpen. Met het nieuwe shirt ontstaan nieuwe mogelijkheden voor sponsoren. Denk aan 1 of meerdere sponsoren op 1 shirt, kosten kunnen zo gedeeld worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en sponsoring kan contact opgenomen worden met de sponsor commissie via Jeroen Fierstra.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.