07.02.2015 18:40 Leeftijd: 152 days

Voorjaar aanrader: Voetbalschool SKILLS


Voorjaar aanrader: Voetbalschool SKILLS

Voorjaar aanrader: Voetbalschool SKILLS

Aankomend voorjaar komt Voetbalschool Skills weer met jullie trainen op de voetbalvelden van ONR. Een voetbalschool die zich specialiseert in het domineren in de 1 tegen 1 situatie. We willen toch allemaal onze tegenstander passeren als Arjen Robben? 

Wie is de beste?

De laatste training bestaat uit een voetbalscholen toernooi. Voetbalschool Skills kent 4 locaties. Alle voetbalscholen komen op 1 locatie samen en zullen in een onderling toernooi uitmaken in welke voetbalschool de beste spelers zitten.

De voetbalschool

De voetbaltrainingen starten  op 15 maart en gaan door tot 24 mei. De trainingen worden gegeven op zondagochtend. De trainingstijden zijn van 9:45 tot 12:30 uur afhankelijk van het aantal deelnemers en leeftijdsgroep. De voetbalschool is voor kinderen van 6-15 jaar.

Deelname aan de voetbalschool kost €99,-. Dit is inclusief een shirt, short en kousen. Wil je broertje of zusje ook meedoen? Dan krijgt zij 30% korting.

Oud deelnemers kunnen ook weer meedoen voor een gereduceerd bedrag! Daarnaast kun je jezelf weer verder ontwikkelen doormiddel van splinter nieuwe trainingen die weer gegeven zullen worden door onze gediplomeerde trainers.

Meer informatie of inschrijven?

Kijk op www.voetbalschoolskills.nl.

 

Skills bij ONR, september 2014

Kijk in het ONR Webalbum voor beelden van SKILLS training september 2014.

 

 


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.