16.02.2015 18:55 Leeftijd: 143 days

Bonnenactie 2015


Het wordt dit jaar alweer de twaalfde editie van de ONR bonnenactie. Een leuke actie die voor iedereen voordeel oplevert: ondernemers in Noordenveld, bonnenkopers en ONR.

Voor ons een actie die leuk geld oplevert. Dit jaar willen we verder gaan met het opknappen van de kleedkamers en alle jeugd moet het komende seizoen in de nieuwe clubkleding worden gestoken. Zonder de opbrengsten van de bonnenactie hebben we daarvoor niet genoeg geld.

Het  succes valt of staat met de verkoop van de bonnen. We doen dan ook weer een beroep op onze leden om te verkopen. We verkopen altijd tussen de 1.000 en 1.200 boekjes. Als iedereen meehelpt dan is succes gegarandeerd. Ook de jeugd (vanaf de D's) doet dit jaar weer mee om te verkopen. Maar ook ouders kunnen enorm helpen door gewoon even een paar boekjes te verkopen.

Er doen dit jaar weer bijna 70 ondernemers aan mee en de actie loopt van 1 maart t/m 30 april. In De Krant wordt er komende week aandacht aan besteed met een paginagrote advertentie.

De boekjes dienen opgehaald te worden (met het gehele team of individueel) op de zaterdagen 21 februari, 28 februari en 7 maart. Van 10 uur tot 16 uur zitten we in de bestuurskamer om de boekjes en de stratenindeling te verstrekken.

Wij rekenen op u!

Harm Holman, Jeroen Fierstra 


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.