15.03.2015 12:55 Leeftijd: 116 days

Nieuwflits(/)ende jeugd, nummer 3 - maart 2015


Er gebeuren allemaal mooie en goede dingen binnen de jeugdafdeling van ONR. Ook worden problemen aangepakt en waar mogelijk opgelost. Deze activiteiten zijn lang niet altijd zichtbaar voor alle leden. Daarom sturen we regelmatig via de e-mail een “Nieuws flits(/)ende jeugd” en plaatsen we de nieuwsbrief op de hoofdsite www.vvonr.nl. 

De digitale nieuwsbrieven zullen via de leiders worden verstuurd naar alle (ouders/verzorgers van) jeugdspelers en andere geïnteresseerden. Heb je zelf een informatief bericht voor of over de jeugd dat geschikt is voor een "Nieuws flits(/)ende jeugd", dan horen we dat graag. Zo'n bericht kun je sturen naar de secretaris van de jeugdcommissie: jeugdsecretaris@vvonr.nl

Nieuws:

Allereerst willen we stilstaan bij het overlijden van Jan Procee. Jan was als vader regelmatig betrokken bij het team ( nu B2 ) van zijn zoon Marc. We wensen Ymi, Marc en Laura heel veel sterkte met dit intense verdriet

Kleding:

Er is nieuwe kleding besteld voor de B1 en de B2. Half april kunnen deze teams, in de nieuwe kleding, zich van hun beste kant laten zien. Ook de F5 ( 4x4 ) heeft een nieuwe outfit. Voor de F4 zijn de trainingspakken nog in bestelleng. Deze verwachten we elk moment binnen te krijgen. 

Kledingverkoopdagen:

We hebben nog heel veel gebruikte trainingspakken (152 - 176) en (S-XL) liggen die we graag willen aanbieden voor 10 euro per pak ( broek en jas ). Uit ervaring weten we, dat deze pakken graag gedragen worden en we verwachten daarom veel belangstelling. De opbrengst komt ten goede aan de kledingpot. Er zijn twee momenten gepland waarop er verkocht gaat worden namelijk op zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april, tussen 10.00 en 13.00. 

Ook is het mogelijk om vooraf trainingspakken te reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar mailto:jannettaroede@ziggo.nl Geef daarin duidelijk aan voor wie het is en om welke maat het gaat.

Activiteiten:

De activiteitencommissie organiseerde 6 maart jl. een Dartavond. Veel darters waren er niet maar van horen zeggen was het erg gezellig. De volgende keer wordt deze avond op zaterdag georganiseerd. 

Op 20 maart as is er een spooktocht voor de F- E-, en de D - pupillen. Heb je zin om mee te doen, geef je dan snel op. Ook hulp is nog van harte welkom. Informatie is ook te vinden op de site www.vvonr.nl

Jubileum:

Voor de organisatie van het 50 jarig jubileum, in oktober 2016, zijn wij op zoek naar ouders uit de jeugdafdeling, die mee willen denken over de te organiseren activiteiten voor die dag. Als je het leuk vindt om mee te denken dan kun je dat aangeven bij de jeugdsecretaris@vvonr.nl

Poiesz actie:

De Poiesz actie lijkt met succes te verlopen. We staan bij de bovenste, qua kokervulling, met dank aan de enthouisiaste jeugdleden die geholpen hebben suikerbrood aan de man te brengen.

Met vriendelijke groet,

De jeugdcommissie


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.